Speel-eens-twee-verschillende-banen-in-de-regio arrangement

Dit arrangement bestaat uit:
  • 18 holes golfen op De Groene Ster
  • 18 holes golfen op Golfclub Havelte
  • een overnachting in Hampshire Hotel Oranje Leeuwarden
    • verblijf in een standaard tweepersoons kamer*
    • inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet
Leeuwarder Golfclub De Groene Ster
De 18-holes baan van de Leeuwarder Golfclub De Groene Ster is een natuurlijk ontwerp van golfarchitect Gerard Jol en past uitstekend in het gevarieerde Friese landschap. De baan is met de royaal aanwezige waterpartijen een uitdaging voor golfers van elk niveau.

Golfclub Havelte
Deze mooie en uitdagende baan werd in 1986 aangelegd. De eerste 9 holes zijn gesitueerd op een licht geaccidenteerd terrein met de uitstraling van een coulissenlandschap.

Hampshire Hotel Oranje Leeuwarden
Het Hampshire Hotel Oranje is zeer centraal gelegen, vlak bij het historische centrum van Leeuwarden. U stapt het hotel uit en staat binnen een paar minuten in een openluchtmuseum. Neem de tijd voor een uitgebreide stadswandeling langs de monumentale stadswallen, parken, woonhuizen en kerken. En beklim de scheve toren Oldehove, met prachtig uitzicht over de stad.

Prijs voor dit arrangement is: Van vrijdag t/m zondag € 112,50 p.p. op basis van twee personen per kamer
* bij eenpersoonsgebruik van de kamer is de arrangementsprijs € 155,00

Van maandag t/m donderdag € 119,50 p.p. op basis van twee personen per kamer
* bij eenpersoonsgebruik van de kamer is de arrangementsprijs € 169,00.

Upgrade naar een Executive Suite slechts € 20,= per kamer per nacht
Vijf gerechtjes Menu du Chef met korting te boeken voor € 29,50 i.p.v. € 35,= p.p

golfbaanpermissie vereist
arrangement is op basis van beschikbaarheid.

Terug naar arrangementen en activiteiten

Word nu lid en bespaar maar liefst € 740,- met het All-In-One actiepakket voor startende golfers!