Matchplay clubkampioenschappen 2020

03-09-2020 09:53
Vorig weekend zijn de clubkampioenschappen gespeeld. De eerste matchplay wedstrijden dit jaar, omdat niemand competitie heeft gespeeld. Dat was dus weer even wennen voor iedereen. Helaas hebben niet veel competitiespelers de mogelijkheid benut om deel te nemen.
Daardoor waren er  bij de heren slechts 13- en bij de dames 6 deelnemers die met elkaar de strijd aanbonden. De heren speelden een voorronde tegen de par op zaterdagmorgen, waarna de beste 8 spelers doorgingen naar de kwartfinale op zaterdagmiddag.
De dames hebben eerst in een poule van 3 speelsters gespeeld, waarna de winnaars van de poules de finale op zondag speelden.

De weersomstandigheden waren het hele weekend lastig, veel wind en regen, vooral op zondagmiddag. Ook de deelnemers aan het tussendoortje zijn flink nat geregend. Toch is er best goed gespeeld!
De finale bij de heren ging tussen Edword ten Barge en Ed van 't Westende. De finale bij de dames tussen Nicky Iles en Lineke Pluimgraaff. Na veel strijd zijn Ed en Lineke kampioen geworden.
En Ria Timmermans werd na afloop  in de bloemetjes gezet vanwege haar nimmer aflatende enthousiasme om mee te doen aan deze wedstrijden.