Mixed Foursome Kampioenschap

14-09-2020 12:18
12 en 13 september zijn 20 teams de baan in gegaan om als mixed team te strijden voor de laagste bruto score over 2 * 18 holes. De wind waaide serieus hard, wat het spelen voor een lage score niet makkelijk maakte. Na de eerste dag was niet iedereen tevreden en revanche gevoelens voor de tweede dag hoorden we vaak. Zondag, de tweede dag waaide het misschien nog wel iets harder en was het weer hard werken om goed te spelen. De revanche gevoelens zijn voor Marijke de Vries en Marten Post heel goed uitgepakt. Zij hadden de tweede dag 21 slagen minder nodig! 
De kampioenschappen zijn gewonnen door Ed van 't Westende en Lineke Pluimgraaff (157 slagen). Tweede zijn Edword ten Barge en Agnes Ploegstra (164 slagen) geworden. Frits van der Meer en Nicky Iles derde (173 slagen), vierde Hein Dam en Rixt Kingma (191 slagen) en vijfde Madelene Doolaard en Andries van der Kooi (193 slagen). 
  
Fijn dat er zoveel teams hebben meegedaan! Na afloop werd er nog gezellig nagepraat.
Rest ons nog 1 kampioenschap dit jaar. De Foursome kampioenschappen voor heren en dames in oktober. Dus zoek een leuke partner uit en geef je op!

Meer nieuws

LEREN GOLFEN EN ONBEPERKT SPELEN WAS NOG NOOIT ZO VOORDELIG
MET HET NIEUWE ALL-IN-ONE PAKKET. 
OOK VOOR (VRIJE) GOLFERS IS ER DEZE ZOMER EEN HEEL INTERESSANTE AANBIEDING 

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN