Baanbezetting

22-10-2020 20:32
We mogen ons verheugen op een grote belangstelling voor de golfsport. We zien een toename in het aantal leden, een groei in de greenfee aanvragen en het veelvuldig inboeken van starttijden door leden. Deze drukte heeft ook een nadeel : het is best lastig om nog een starttijd te bemachtigen. 
Om leden voorrang te geven voor het spelen op onze baan ten opzichte van gasten, is in augustus besloten per lus maximaal 15 starttijden per dag beschikbaar te stellen voor greenfeespelers en gasten.  De dagen worden echter korter. Met ingang van deze week is dit aantal teruggebracht naar maximaal 10 starttijden per lus. (bij 18 holes inboeken op west telt dit meteen mee als een starttijd bij oost) 
Om zoveel mogelijk leden te laten spelen is het van belang de volgende procedures in acht nemen:
  • Starttijd reserveren vanuit huis. 
  • Aanmelden bij aankomst op de club bij de inlogschermen(zuil).  Dit is ook belangrijk voor het verwerken van de data en de “no shows”. 
  • Indien besloten is om toch niet te spelen na reservering, de starttijd verwijderen
  • Reserveren en aanmelden voor extra ronde kan op de inlogschermen
 
Driving Range 

Ook de driving range ondervindt de gevolgen van de toegenomen drukte. We kunnen dit alleen maar toejuichen want oefening baart kunst. De ballen zijn nog steeds gratis beschikbaar en dat willen we graag zo houden als extra service voor onze leden en gasten.
De ballenautomaat hapert en het aantal ballen is vaak in de namiddag al op ondanks een extra “raapronde” door de greenkeepers. Het bestuur onderkent dit probleem en er wordt aan gewerkt. Wij hopen u volgende week meer nieuws te kunnen melden over de automaat en het aantal ballen.  
Tot die tijd verzoeken wij u vriendelijk om per oefensessie max  2 mandjes ballen weg te slaan en de focus te verleggen naar het putten en het chippen. 
Bestuur LGGS 
Meer nieuws

LEREN GOLFEN EN ONBEPERKT SPELEN WAS NOG NOOIT ZO VOORDELIG
MET HET NIEUWE ALL-IN-ONE PAKKET. 

 

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN