Leeuwarder Golfclub de Groene ster zoekt buddy’s!

01-04-2021 09:30
Ben jij een fervent golfer en wil je je enthousiasme over onze prachtige sport graag overdragen op anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zoeken ervaren clubleden die nieuwe leden, indien zij dit wensen, als buddy begeleiden. Bijvoorbeeld door hen in de baan te coachen, waarbij diverse zaken aan de orde komen, of enthousiast te maken en te informeren over clubwedstrijden, door hen te helpen bij het gebruik van Egolf4u, door eventuele vragen die nog spelen te beantwoorden, door hen te koppelen aan andere golfers, etc.
Kortom: een maatje op de club! Lijkt het jou leuk om beginnende golfers iets mee te geven, waardoor het golfspel voor hen nog leuker wordt en ze nóg beter gaan spelen en hen daarnaast wegwijs te maken binnen de club?
Meld je aan als buddy via mentoren@leeuwardergolfclub.nl !