Oranjewedstrijd/Vlaggetjeswedstrijd

28-04-2021 14:45

Wat een prachtige dag was het! Volop zon, een zeer groot deelnemersveld en veel oranje op de baan. Onderweg koffie en oranjetaart, goed verzorgd!
Het na afloop (staande) evalueren van de geleverde prestaties zag er zeer gemoedelijk uit en deed denken aan betere tijden, die ongetwijfeld wel een keer gaan komen. 

Gehoord de reacties van een groot aantal deelnemers was het ook over het algemeen een gezellige dag met leuke flights. Hoe kan dat ook anders op onze gezellige club, nietwaar?

Als deelnemers aan de wedstrijd (dat kon zowaar, door Corona, ja, “ieder nadeel heb z’n voordeel!”) hebben mijn playing partner en ik geen potten kunnen breken. Dit laat onverlet dat we veel plezier gehad hebben. 

Er is over het algemeen ook uitstekend gespeeld. Weliswaar zijn er wat vlaggetjes vóór de 18e green geplaatst, maar een groot aantal zijn toch ook op de green van 18 geëindigd. Uiteraard waren er ook een aantal teams die door gingen naar hole 1 en zelfs een drietal die op hole 2 hun vlaggetje hebben geplaatst! 

Helaas, de uitslag, zoals deze is gepubliceerd, klopt alleen voor de beste 3 teams. Het was, gezien de tijd en de drukte op de baan, ondoenlijk om de uitslag in zijn geheel voor alle teams correct te vermelden. Daar is het met zo’n gezelligheidswedstrijd ook niet om te doen. 

De volgorde zoals in de uitslag vermeld is dus niet overeenkomstig de geleverde prestaties.
Winnaars: Elly v.d. Wal & Rein Faber, green Hole 2 
2e plaats Marie Claire Bartman & Mohamad Berri hole 2 
3e plaats Yfke van der Schaaf & Remko Klop hole 2 
Geen enkel team is gediskwalificeerd.

Bij het ontbreken van de mogelijkheid om dit alles te melden tijdens de prijsuitreiking heb ik derhalve op deze manier willen verduidelijken wat mijn beleving van de Vlaggetjeswedstrijd is geweest. 

Van veel mensen gehoord dat ze te laat waren om zich nog in te schrijven. Welnu, op naar 2022 en wees er op tijd bij. 

Dank, deelnemers, voor jullie bijdrage aan deze geslaagde dag! 

Joost Schepman Het winnende team plantte de vlag op de green van Hole 2!

Meer nieuws


 

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN