HERINNERING: NQ-WEDSTRIJD t.b.v. BEHOUD HANDICARTS

19-07-2021 11:00

Op zondag 25 juli as wordt het jaarlijks terugkerend handicarttoernooi gespeeld.
Alle leden van onze club vanaf handicap 54 kunnen zich inschrijven. Naast inschrijfgeld à 5,00 euro (per persoon) kunnen ballen gekocht worden voor 2,50 euro per stuk. Deze kunnen worden ingezet als mulligan tijdens de wedstrijd.
De opbrengst van dit gezelligheidstoernooi komt ten goede aan de Stichting Handicart, zodat onze club gebruik kan blijven maken van de handicarts.
Golfclub “Groene Ster” telt veel leden die, ondanks gevorderde leeftijd, graag hun geliefde sport willen blijven beoefenen.Voor hen, en ook voor jongere leden die geplaagd worden door tijdelijk dan wel blijvend lichamelijk ongemak, zijn er deze handicarts beschikbaar, zodat zonder al te veel inspanning 9 of 18 holes spelen mogelijk blijft.
Op u allen wordt een beroep gedaan om de Stichting Handicart Nederland te ondersteunen d.m.v. een donateurschap en........ mee te doen met de handicartwedstrijd op zondag 25 juli.

Met golfgroet, Ed Wapstra
voorzitter handicartcommissie