Eagle in de TGIF!

12-09-2021 19:26
Wat een fantastische opkomst, er startten deze keer maar liefst 15 dames en 32 heren! Het weer liet zich niet van zijn beste kant zien, als we de berichten moesten geloven hadden we niet moeten starten, maar zo als zo vaak viel het onweer reuze mee, wel 2 uurtjes regen, maar een golfer trekt zich daar niet veel van aan.
Het was erg gezellig bij de nazit, en van oost en west kwam men mooi gelijktijdig binnen.

En na de heerlijke daghap voor een grote groep was het tijd voor de prijzen. Er is flink gescoord deze dag, maar liefst 11 deelnemers scoorden 36 stableford punten of meer! Ook bijzonder in mijn flight: een prachtige EAGLE, gescoord door PIET HOEKSTRA op hole 9!

De grote winnaar - hij deed dit al eerder -  met maar liefst 54 stf punten was Mohamad Berri, voor hem was dan ook de dikke Krikke rollade, gevolgd door Fred de Wilde met 41 stf. en dan 3e en 4e met 39 stf. Peter Wassenaar en Christien Wierda.
De birdie pennen van HZPC waren voor Tristan Maher 2x op hole 4 en hole 9, Douwe Koster op 9, Piet Hoekstra op 7, Wessel Bouman op 14, Andrik Waalkens op 6, Koos Romkes op 9 en Rein Faber op hole 14.
 
Vriendelijke groet en tot ziens op 29 oktober. Dat slaan we met zijn allen af van de ORANJE TEE!
Dat lijkt eenvoudig maar valt vies tegen...

Freek Ebbinge
Meer nieuws


 

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN