INGEZONDEN

30-09-2021 16:20
 Zoeken naar een plekje
Als jonge, fulltime werkende en fanatieke golfer doe ik niets liever dan in mijn vrije momenten 9 holes lopen. En met mij vele anderen. Vaak blijkt last-minute een gaatje te ontstaan in mijn agenda en probeer ik dan een starttijd te boeken om samen met mijn golfvrienden of vader een rondje te lopen. Er is dan tijd om te genieten van de prachtige omgeving, maar er is ook ruimte voor een goed gesprek. Helaas blijkt er de afgelopen maanden nauwelijks ruimte in de baan voor het gemiddelde clublid. Dagen, maar ook weekenden, worden volgepland met damesdagen, herendagen, diva dagen, sponsordagen, startersdagen, cross country dagen, oldtimer dagen, etc. Het is de laatste tijd vaker nièt mogelijk een starttijd te boeken, dan dat het wèl mogelijk is. Een betere mix tussen plezier- of wedstrijddagen en ruimte waarop nog gewoon starttijden geboekt kunnen worden is wat mij betreft wenselijk. Zodat we allemaal kunnen blijven genieten van onze prachtige baan en alle leden op z’n tijd een balletje kunnen slaan.

Léon Lijzenga