Corona update maatregelen

16-01-2022 10:40
Vanzelfsprekend hebben we de versoepelingen doorgevoerd.

Vanaf 17 januari is het weer toegestaan om met maximaal vier personen te spelen. U kunt een tee-time reserveren voor het spelen van 9 of 18 holes. De startinterval is weer 10 minuten. Omdat we iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid willen geven om te kunnen golfen, is besloten om voorlopig geen gastspelers te ontvangen. Ook leden van 4* clubs kunnen even niet bij ons terecht. We verzoeken iedereen met klem om de starttijd die u geboekt heeft ook aan te houden. 
 
Het clubhuis is in principe gesloten voor iedereen. We proberen met een take-away kaart toch te voorzien in de behoefte aan (warme) drankjes, een broodje en soms een snack. Van 10.00 tot 16.00 uur is de terrasdeur van het clubhuis geopend voor bestellingen. In het clubhuis kunt u in hetzelfde tijdsbestek voor dringende zaken het secretariaat bezoeken en ook gebruik maken van de toiletten is dan mogelijk. Bij betreden van het clubhuis draagt u een mondkapje en zijn wij verplicht uw Corona Toegangs Bewijs (CTB) te scannen. Kunt u deze niet tonen, dan mag u niet naar binnen. 
 
De golflessen van onze professionals gaan gewoon door en kunnen  ook veilig plaatsvinden en er geldt geen maximale groepsgrootte meer.
De shop is ook weer geopend. 
 
Het bestuur
Meer nieuws

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN