Inning contributie 2022

06-01-2022 19:20
Zoals u waarschijnlijk wel gezien heeft zijn we deze week van start gegaan met de contributie inning voor 2022. Eind vorig jaar hebben we al gemeld dat we overstappen op een nieuw systeem, ClubCollect.
Dat is even wennen, voor u maar ook voor ons. ClubCollect is heel flexibel en biedt vele mogelijkheden. Dat sluit goed aan bij onze contributie, we hebben veel verschillende soorten abonnementen en ook speciale zaken zoals de lockerhuur en de NGF-bijdrage. Ook het automatisch betalen van de contributie in maandelijkse termijnen is mogelijk via ClubCollect. Als u in het ontvangen betaalverzoek klikt op 'Bekijk de betaalpagina' kunt u hier uw voorkeur aangeven.
We hebben ons best gedaan het zo goed mogelijk in te regelen maar het kan zijn dat er nog verbeterpunten zijn.
ClubCollect biedt de mogelijkheid om direct een reactie te geven. Een aantal leden heeft daar inmiddels ook gebruik van gemaakt.
Een vraag die een paar keer gesteld werd was over het ontvangen van een factuur. Die kunt u makkelijk maken door in ClubCollect te kiezen voor printen of downloaden van een pdf-bestand. In beide gevallen krijgt u hiermee een factuur, compleet met factuurnummer, factuurdatum en omschrijving van lidmaatschap en overige kosten.
Veel leden hebben gelukkig geen problemen ondervonden en er is opvallend veel betaald in de eerste paar dagen.
Maar mocht u problemen ondervinden dan kunt u binnen ClubCollect een vraag stellen. Wij beantwoorden zelf uw vragen via de mail.
Nog even waarom we ClubCollect gebruiken. De reden is simpel, we geven onze inkomsten liever uit aan onze mooie baan dan allerlei administratieve processen. ClubCollect neemt veel werk uit handen waardoor we efficiënter kunnen werken. En dat is in het belang van alle leden en de golfclub.

Frank Verhees
Penningmeester Leeuwarder Golfclub De Groene Ster