It giet oan

16-06-2022 21:55
It giet oan
 
Donderdag 16 juni heeft Smits Beregening op de noordelijke parkeerplaats containers, machines en materiaal geplaatst voor het uitvoeren van de renovatie van ons beregeningssysteem. Maandag 20 juni gaat het daadwerkelijk beginnen en zijn tot november van maandag tot en met donderdag dagelijks 2 holes gesloten en daardoor slechts 1 lus qualifying. Smits begint op Oost. De laatste 2 weken van juni wordt als eerste de fairway beregening van de holes 11 t.e.m. 15 aangelegd, de PE-buizen gaan de grond in en de sproeiers van de fairway worden geplaatst. De komende weken is dus alleen West qualifying. Op Oost kunnen 7 holes gespeeld worden, maar deze zijn niet qualifying.
 
Op de website zal dagelijks de status van de golfbaan worden vermeld, zodat u vooraf weet welke holes beschikbaar zijn. Ook wordt op de monitor in de hal van het clubhuis dagelijks aangegeven welke holes die dag niet speelbaar zijn. Daarnaast zal met regelmaat een OCB verschijnen waarin we de voortgang en de bijzonderheden vermelden.
 
Geef de werknemers van Smits de ruimte, parkeer uw auto’s niet te dicht bij het containerpark, Smits moet met zwaar materiaal kunnen blijven manoeuvreren. Houdt ook voldoende afstand in de baan als u de werknemers passeert op uw weg naar de volgende hole. En natuurlijk geldt een gesloten hole van de witte tee tot de green, dus niet even een balletje slaan als u denkt dat het kan. Een gesloten hole is dicht en mag absoluut niet bespeeld worden.
 
Smits beregening zal ook vooraf de plaatsen markeren waar de sproeiers en putten geplaatst gaan worden, dit zal gebeuren met verf of paaltjes. Laat dit a.u.b. onberoerd.
 
Als u bijzonderheden tegenkomt meldt dit dan bij de marshaller, indien hij niet aanwezig is bij het secretariaat. Beide telefoonnummers staan op uw scorekaart.
 
Hopelijk zal de hele operatie voorspoedig verlopen en kunnen wij straks genieten van een moderne beregeningsinstallatie, die hoofdzakelijk ’s nachts zal worden ingezet. Het zal uw golfspel in de toekomst niet meer belemmeren.
 
Tot slot blijft het oude systeem actief en zal het nieuwe in gedeelten het oude overnemen. Het is dus niet zo dat de golfbaan in een droge periode nu niet beregend kan worden.
 
Namens de Werkgroep Beregening,
Ben Ruijs
  
Meer nieuws

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN