Terugblik op de Golf Diva Dag

30-06-2022 10:45

Op een benauwd warme woensdag (29 juni) speelde zich de jaarlijkse Golf Diva dag af.
Zoals altijd op de Golf Diva dag waren er relatief veel inschrijvingen. We hadden bedacht om te spelen van verschillende kleuren tees, en daarbij gevraagd om zich uit te dossen in dezelfde kleurstelling.

Somige dames hadden de informatie überhaupt niet gelezen, sommige maakten zich er in meer of mindere mate met een Jantje van Leiden vanaf waaronder ikzelf, en een paar hadden alles uit de kast getrokken met prachtige uitdossingen als resultaat. Ter plekke hebben de wedstrijdleider (Emmy) en Heleen (DE Golfdiva bij uitstek) besloten om een prijsje uit te reiken voor de mooist aangeklede lady. Heleen zelf en onze Anita uit de shop waren de jury en kwamen unaniem uit op Ria Timmerman. Ik moet zeggen, ze kwam ook binnenschrijden als The Queen herself.
Wat betreft de wedstrijd: door een aantal werd meer dan leuk gescoord en was het voor de betreffende dames dan weer jammer dat het niet qualifying was. Maar dat kan nu eenmaal niet met deze spelvorm. Heleen had zoals gebruikelijk voor de prijzen in de twee categorieën gezorgd, eerste en tweede prijzen. Altijd zeer gewaardeerd!

Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik alleen een foto heb gemaakt van the queen en niet van de winnaressen. Dus ter compensatie in kapitalen en vetgedrukt:
categorie 2 RIA DOORNBOSCH en categorie 1 AAFKE KOOLE.

Van harte gefeliciteerd, prachtige resultaten!

We hebben nu goed begrepen dat velen het heel leuk vinden om eens wat vaker een ander soort spelletje te spelen dan normaal. Daar gaan we aan werken, dames! Om de drie of vier weken een NQ wedstrijd met een nader te bepalen spelvorm voor beide wedstrijden of een van de twee.
En we zullen voortaan een echte fotograaf aanwijzen voor deze gelegenheden!

Het was weer een geslaagde dag!

Namens de Damesdag commissie,
Willy Reitsma