Eerste straal op fairway hole 10

19-07-2022 17:07
Eerste straal op fairway hole 10
Ondanks de hitte werken de werknemers van Smits Beregening onder leiding van Bart, rustig door. Op 19 juli, tot op heden de heetste dag van het jaar, ging bij een temperatuur van 35 graden de eerste sproeier van de fairwayberegening op hole 10 aan. Golfers waren er nauwelijks en de nieuwe beregening kon mooi worden getest worden.
 
De planning is enigszins aangepast en tot begin augustus zullen eerst de sproeiers op de fairways, greens en tees van hole 11 tot en met 15 worden geplaatst. Deze lus wordt dan aangesloten op het pompstation bij de vijver van hole 10 en de beregeningswerkzaamheden zijn hier dan afgerond.
 
In de maand augustus komen hole 10, 16, 17 en 18 aan de beurt. 
Vanaf begin september zijn de werkzaamheden op Oost afgerond en wordt gestart op West. De huidige planning is eerst hole 1, 2, 8, 9 en 7 en tot slot hole 3 – 6 en de oefenfaciliteiten. Als het volgens planning verloopt is het hele project eind oktober klaar.
 
De werknemers van Smits waarderen het dat u zich aan de regels houdt en dat er geen golfballen in hun directe nabijheid terechtkomen. Denkt u er ook aan dat zij soms in een gat aan het werk zijn en u ze daarom niet kan zien. Als u overigens op uw weg naar het volgende hole vragen heeft over de beregening kunt u ze gerust stellen, ze willen deze met alle plezier beantwoorden.

Meer nieuws

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN