Opgave 4-Sterren wedstrijd in Zwolle op 27 augustus

10-08-2022 00:00
Bij het inschrijven ontstaan er problemen met de betaling. De oorzaak wordt nog uitgezocht. Om snel in te kunnen schrijven is het nu mogelijk in te schrijven zonder te betalen! De betaling van 30 euro graag op de wedstrijddag overhandigen aan de wedstrijdleiding in Zwolle.

Hierbij nog een keer de uitnodiging:

Golfclub Zwolle heeft het genoegen om dit jaar de 4-sterren wedstrijd te organiseren.
Leden van de 4 golfclubs zijn van harte uitgenodigd om op zaterdag 27 augustus een gezellige golfdag te beleven bij Golfclub Zwolle.
Per club kunnen maximaal 22 leden deelnemen dus schrijf snel in!

De wedstrijdvorm is Stableford en vanuit elke club een deelnemer per flight.
De ontvangst met een kopje koffie is vanaf 10.30 uur. De wedstrijd start om 12:00 uur middels een shotgunstart.

Wij verwachten dat iedereen rond 17.00 uur weer binnen zal zijn. De ontknoping welke 4*golfclub zich winnaar mag noemen, volgt zodra alle scores zijn verwerkt en de punten geteld.
Vanaf ca 18.30 uur kun je genieten van een heerlijke maaltijd. De kosten voor koffie bij ontvangst, een prima catering in de baan en de maaltijd bedragen slechts € 30 p.p. Dieetwensen of allergieën s.v.p. tijdig doorgeven bij ‘opmerking’.

Opgave graag via Egolf4U, het inschrijfgeld kan worden voldaan aan de wedstrijdtafel in Zwolle.