Mooie scores tijdens TGIF van 9 september

15-09-2022 17:08
Er was een redelijke opkomst van 22 deelnemers verdeeld over 11 dames en 11 heren! En in de startlijst allen lekker door elkaar gehusseld, bij navraag vond een ieder dit erg leuk.
Het was op zich een lekker temperatuurtje, en zo nu en dan viel er een spatje, maar dat drukte de pret niet. Ook werd er flink op los gescoord. En zoals gebruikelijk een gezellige nazit met net voor het diner (weer heerlijk menu van Simon) de prijsuitreiking.

We hadden voor de birdies helaas geen aardigheidje meer, maar een eervolle vermelding was er voor Thys op h03, Andre op h07, Hardy en Joyce op h09, en Johan op h14.
 
De winnaar met 39 stf. was Jan Geertsma en hij kreeg de dikke rollade (de vleesprijzen waren weer gesponsord door Krikke vleesspecialiteiten uit Grou, hulde). De 2e prijs met ook 39 stf. was voor Coosje Nicolai-de Wit, een vleesbon van €15,- en de 3e prijs voor Thys Tjalma ook met 39 stbf, ook een vleesbon van €15,-.


 
Rest mij nog jullie op de laatste TGIF van 2022 te wijzen, IEDEREEN VAN DE ORANJE TEE (lijkt zo makkelijk, maar ik daag jullie uit, probeer het maar!).
Tot ziens op 14 oktober THANK GOLF IT'S FRIDAY!

Vriendelijke groet,
 
FE
Meer nieuws

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN