Volgende week is de jaarlijkse Golfweek. Opgeven kan nog!

15-09-2022 17:27
Ook dit jaar wordt de feestweek weer gehouden met mooie wedstrijden van 19 tot en met 25 september. Alle leden kunnen hieraan meedoen! Het programma is divers, dus voor iedereen zitten er vast een of meer aantrekkelijke wedstrijden tussen.

 Maandag 19 september: FRISIAN CUP
De leden die in Leeuwarden (058) wonen spelen tegen de leden die buiten Leeuwarden wonen. Daarnaast wint de beste dame de Mata Hari Cup en de beste heer de Pier Pander Cup. De heren spelen van 5 verschillende kleuren tees en de dames van 3 verschillende kleuren tees. Spelvorm is individueel stableford. 
Inschrijfgeld is 6 euro inclusief culinaire stop na 9 holes. 


Woensdag 21 september: 
CULIGOLF 
Er wordt gespeeld in een team van 2 personen (2 dames, 2 heren of een dame en een heer). Bij deze wedstrijd mag een lid een vriend of vriendin uitnodigen om mee te spelen (geen greenfee). Gespeeld wordt van verschillende kleuren tees en de spelvorm is Scottisch Greensome. Inschrijven als team. 
Inleggeld is 2,50 euro en 37,50 euro te betalen aan de horeca voor de Aziatische culinaire hapjes door de baan en het afsluitende buffet. 

 

Vrijdag 23 september: 
BEDRIJVENCOMPETITIE
Deze dag wordt georganiseerd door de sponsoren commissie. Zij nodigen de bedrijfsleden uit en maken er een feestelijke golfdag van.
 
Zaterdag 24 september: 
Cross Country voor starters en senioren
Op West wordt een 9 holes crosscountry baan uitgezet, waardoor de golfbaan er ineens totaal anders uitziet. Starters en senioren kunnen zich hiervoor inschrijven. Spelvorm is stableford individueel. 
Inleggeld is 3,50 euro.


 
Zondag 25 september: 
Schepmantrofee
De Schepmantrofee is de verjaardag wedstrijd van de club, genoemd naar de oprichters van onze club en is de afsluiting van de feestweek. Er wordt gespeeld in team van 2 personen en de spelvorm is greensome stableford. Inschrijven kan per team of individueel. 
Inleggeld is 7,50 euro inclusief culinaire tussenstop na 9 holes. Na afloop is het mogelijk om deel te nemen aan het Schepman menu voor 24 euro. Opgeven en betalen bij de horeca. 
Meer nieuws

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN