Cross Country Herendag 13 april

20-03-2023 17:17
Op donderdag 13 april organiseert de herendagcommissie de traditionele openingswedstrijd van het lente - en zomerseizoen met een Shot gun Cross Country.
Bij Cross Country maak je gebruik van de bestaande greens, maar niet van de bestaande afslagplaatsen. Je speelt de greens dus aan vanaf een andere plek in de baan. Het leuke van CC is dat je vanaf de meest onlogische plekken naar een hole speelt en daardoor hindernissen tegenkomt die je normaal niet tegenkomt. Denk daarbij aan struiken, waterhindernissen die normaal niet in het spel zijn, maar ook (hele hoge) bomen waar je overheen moet. Kortom: het is echt heel erg anders en daardoor heel erg leuk. De playing handicaps worden berekend vanaf de gele tee.
Het streven is om de flights van vier zo in te delen dat er een mix is van lage en hoge handicappers en dat de totale playing handicaps even groot zijn. 
Inschrijven kan vanaf nu. De starttijd is om 12.00 uur. Voorafgaand is er in het clubhuis een briefing om 11.15 uur. De deelnemers hebben daarna dan ruim de tijd om naar de eerste startplaats te gaan. 
Na binnenkomst van alle deelnemers, rond 17.00 uur, is de nazit met de prijsuitreiking. Daarna is er een buffet voor wie wil mee eten. Kosten € 17,50. 
Let op: Bij het aanmelden via EGolf4u bij wensen aangeven of je in een handicart rijdt en of je mee-eet na afloop. 

Wensen                     Handicart □        Deelname aan horeca □

De organisatie is altijd blij als er leden zijn die op de dag zelf een kleine sponsorbijdrage willen leveren die gebruikt kan worden als prijs. 
Meer nieuws

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN