Laatste wedstrijd herendag van het lente en zomerseizoen

13-10-2023 09:37
WIT GEEL  BLAUW  ROOD  ORANJE
Op donderdag 26 oktober organiseren de wedstrijdleiders van de herendag een vijfkleurenwedstrijd. Deze bijzondere wedstrijdvorm is NQ en is de afsluitende wedstrijd van het lente en zomerseizoen.
Dat betekent dat er afwisselend van wit, geel, blauw, rood en oranje zal worden afgeslagen.
Na afloop van de achttien holes is er net als vorig jaar nog  een extra opdracht: putten op de putting green.  Een deel van de putting green is dan gesloten.
Iedereen  krijgt de playing handicap die past bij afslag van de witte tee.
Het inschrijfgeld is verhoogd naar vijf euro om daarmee de wedstrijd van meer prijzen te kunnen voorzien. Na afloop is een uitbreid borrelgarnituur.
Bij binnenkomst, tijdens het ophalen van de wedstrijdkaart, is er koffie met oranjekoek.
Geef bij de aanmelding aan of je gebruik wil maken van een handicart. Deze moet je wel zelf reserveren. De wedstrijdleiding kan dan eventueel besluiten om twee deelnemers in dezelfde flight te zetten.
 
We zijn nog op zoek naar deelnemers die als sponsor willen optreden. We denken aan een kleine bijdrage voor de uit te reiken prijzen van deze vijfkleurenwedstrijd. Deze kunnen op de wedstrijddag zelf of eerder worden overhandigd aan de wedstrijdleiders: Jan van der Heide en Bé Zwart.
 
Niet onbelangrijk is dat na afloop ook de prijzen zullen worden uitgereikt  aan de winnaars van de herenbokaal 2023, negen en achttien holes en de winnaar van het birdie klassement van 2023. Dat betekent dat op 19 oktober de beslissing valt wie daar de winnaars van gaan zullen gaan worden.
Let op: de negen holes wedstrijd gaat die dag niet door, omdat we niet kunnen garanderen dat die op tijd kan starten.
We hopen en rekenen op veel deelname.

In het herfst en winterseizoen spelen we op de eerste herendag in januari, februari en maart een speciale wedstrijd. Niet in december, want dan zijn er al veel andere speciale wedstrijden.
 
Meer nieuws

BUSINESSCLUB

ONZE SPONSOREN