Een schilderend lid in een nieuw TV programma

24-01-2019 15:33
Afgelopen jaar hebben we mogen genieten van leuke en inspirerende kunst in en rond ons clubhuis. Op dit moment hangen er weer nieuwe kunstwerken. Deze zijn gemaakt door ons lid Dick Kamstra.
Dick Kamstra doet mee aan een TV programma genaamd Project Rembrandt en is vanaf 27 januari iedere zondag te zien om 21:20 uur op NPO 1.
Het is een nieuw TV programma waarin in acht afleveringen op zoek wordt gegaan naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland.
Uit 50 kandidaat-leerlingen worden 10 gepassioneerde talenten gekozen die zich in een half jaar tijd het oude ambacht van kunstschilder meester proberen te maken.
Wie gaat er door en wie valt er af? We hebben geprobeerd deze informatie uit Dick te halen, maar hij mag niks loslaten. Dat wordt kijken dus!
Na het eerste programma volgt op de club een workshop waaraan u kunt deelnemen.
Datum, tijd en prijs daarvan volgt z.s.m.