OPEN DAG zondag 21 april, 1e Paasdag

12-03-2019 16:54
De Nationale Open Golfdagen worden dit jaar georganiseerd in het Paasweekend. Vanaf Goede Vrijdag 19 tot en met paasmaandag 22 april zetten heel veel golfclubs hun deuren open voor iedereen die de golfsport een keer vrijblijvend wil uitproberen.
Wij hebben ervoor gekozen om dit keer de Open Dag niet zoals gewoonlijk op zaterdag, maar op zondag te organiseren. Waarom? Omdat we denken dat we hiermee een groep belangstellenden trekken die op zaterdag andere bezigheden heeft, bijvoorbeeld werk of sportwedstrijden van kinderen of kleinkinderen.
Neem iemand mee golfen!
Door posters langs de rondweg, advertenties en facebook geven we bekendheid aan dit evenement. Dat trekt ieder jaar meer geïnteresseerden, merken we.
Echter, de beste ambassadeurs zijn jullie, onze leden! Iedereen kent wel iemand die hij/zij graag mee zou willen nemen. De Open Dag is hét ideale moment om dat te doen.
Neem die kennis, buurvrouw, collega of golfer zonder clublidmaatschap dus mee en laat ze vrijblijvend kennis maken met golf en onze gezellige vereniging.
Meer informatie vind je hier.  Je kunt de link ook doorsturen naar vrienden en bekenden.