Golf-Klaverjasseizoen 2018-2019

09-04-2019 14:11
Beste klaverjasvriendinnen en vrienden,
 
Het Golf-Klaverjasseizoen hebben wij maandag 8 april weer met een schitterende dag afgesloten. De olympische gedachte staat steeds voorop en dat is waarschijnlijk de basis om veel plezier met elkaar te hebben.
Wij speelden negen holes onder prachtige weersomstandigheden. Dit jaar is er vanwege de slechte weersomstandigheden drie keer niet gegolfd en het aantal deelnemers was ook beperkt.
Wij hebben dan ook besloten om dit jaar alleen een hoofdprijs uit te reiken voor het golfen. De eerste prijs ging naar Donald Visscher, die dit jaar voor het eerst mee deed, maar meteen de overwinning naar zich toe trok.
In ieder geval een mooie prestatie en nogmaals van harte gefeliciteerd. Dit betekent dat hij de trotse bezitter is geworden van het “Groene Jasje”.
Dit jasje wordt door ons nooit uitgereikt, gelet op de ouderdom van dit relekwie en om beschadigingen te voorkomen. Daarnaast kan Donald een uitnodiging tegemoet zien voor “The Masters”. Op de 2e plaats eindigde Sjoerd Pelder en Koos Andriessen eindigde op de 3e plaats.
Na het golfen volgde een heerlijke lunch in het clubhuis, met hulde aan Sijmon die een heerlijke mosterdsoep had bereid. Dat brengt ons ook bij het overige personeel van de horeca, die er steeds weer voor zorgen dat het ons aan niets ontbreekt. Ook is een groot compliment voor Sylvia op zijn plaats. Zij zorgt o.a voor een goede afstemming en denkt actief mee zodat op maandag de lunch met alles wat daarbij hoort voor elkaar is.
Janke en alle medewerkers, bedankt voor jullie inzet en goede zorgen, een compliment namens alle klaverjassers is zeker op zijn plaats, “chapeau”.
 Na de lunch begaven wij ons naar de klaverjasarena waar de strijd om eeuwige roem losbrandde. Rond drie uur was het tijd voor de prijsuitreiking voor het seizoen 2018 – 2019.
Voor het klaverjassen ging de 1e prijs naar Donald Visscher, de 2e prijs ging naar Gerrit Dijkstra en de derde prijs was voor Sjoerd Pelder. Omdat Donald ook hier de eerste prijs naar zich toe trok, was er een 4e prijs voor Sake Antonides.
Dick Saakstra en Sjoerd Pelder hebben vreugdevol de dankbetuigingen voor de organisatie van het golfklaverjassen in ontvangst genomen. Wij werden reeds verrast met een cadeau namens alle deelnemers en dat heeft ons goed gedaan.
Het is heel leuk om dit voor onze leden te doen en het plezier dat wij met elkaar hebben, is voor ons de hoogste prijs die er te behalen valt.
Wij roepen iedereen op die kan klaverjassen om zich volgend seizoen op te geven voor deze unieke en gezellige dagen, iedereen is van harte welkom.
In oktober wordt weer gestart en voor nadere informatie kun je altijd contact opnemen met Sjoerd Pelder of Dick Saakstra. Het golfklaverjassen vindt altijd op een maandag plaats.
Daarnaast wordt eind september alle informatie over het golklaverjassen via de site gepubliceerd.
Wij wensen alle golfklaverjassers en iedereen die bij onze vereniging betrokken is veel golfplezier en een hele fijne zomer toe.

Sjoerd Pelder en Dick Saakstra.

 
Meer nieuws

Word nu lid en bespaar maar liefst € 740,- met het All-In-One actiepakket voor startende golfers!

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN