PLAYERS FIRST: METEN IS WETEN

13-05-2019 15:04
Wat is het toch prettig om op je golfhorloge te zien welke afstand je nog moet afleggen als voorbereiding op de volgende slag. Met dit meten kun je dus beter presteren.
Dat willen we ook graag als golfvereniging. Meten om te weten wat we kunnen verbeteren. Daarom zijn we vorig jaar in zee gegaan met het enquête programma van Players First.
Binnenkort wordt de enquête weer uitgezet onder een deel van de leden. Bij deze willen we dan ook vragen aan de leden die het verzoek krijgen om de vragenlijst in te vullen, dit ook daadwerkelijk (serieus) te doen. Want uw mening telt! Hoe meer leden de enquête invullen, des te completer is het beeld dat we krijgen. De uitkomsten en de ontwikkeling daarvan in de tijd zullen we publiceren in het Off Course Bulletin.
Bij voorbaat onze dank voor de medewerking!

Namens het bestuur,

Jan Heidstra