Nieuw sponsorcontract met Rabobank getekend

18-07-2019 08:19
Rabobank hoofdsponsor van vernieuwde “Vitaliteitsafslag” Leeuwarder Golfclub De Groene Ster 
Dinsdag 16 juli ondertekenden Jan Geertsma en Wijnand Reumer tezamen met directievoorzitters Durk Mous (Rabobank Noordoost Friesland) en Jelmer Algra (Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland) een nieuw tweejarig sponsorcontract met Leeuwarder Golfclub De Groene Ster. Voorzitter Jan Geertsma oormerkt deze samenwerking als een ‘hole in one’. ‘Golfvereniging en bedrijfsleven vinden elkaar in het stimuleren van vitaal, gezond bewegen en (be)leven. Onze golfers plukken daar nog lang de voordelen van. Ouder worden valt op deze manier wel heel erg mee. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen!’
 
Driving range
De Rabobank is al sinds lange tijd hoofdsponsor bij ons en heeft exclusief haar naam verbonden aan de driving range. Ons bestuur en de Rabobank besloten om vanaf 2019 het overdekte gedeelte van de driving range een specifiek karakter mee te geven en kozen voor het maatschappelijke thema vitaliteit. Jelmer Algra: "Als gezonde bank willen wij ons associëren met golfclub De Groene Ster. Golf is immers een sport waarbij de golfer, jong en oud, actief en vitaal blijft." Het oefengedeelte wordt flink aangepakt, gerenoveerd en opnieuw ingericht, waarbij er ruimte is voor meer fysieke activiteiten voor sporters en voor sponsoruitingen door bedrijven die geassocieerd worden met welzijn en gezondheid. Zo zullen zorgverzekeringsmaatschappij De Friesland en Bewegingscentrum Leeuwarden hierbij in de nabije toekomst worden betrokken.
 
Gezonde club, vitale leden
Sinds een aantal jaren zit de groei er bij golfclub De Groene Ster weer aardig in. De club blijft inzetten op het werven van nieuwe leden, maar vergeet daarbij haar bestaande leden niet. Onder andere door groepslessen aan te bieden waarbij professionals in samenwerking met een fysiotherapeut golfers begeleiden om langer fit en met meer plezier te kunnen blijven golfen. Verbeteren van de kwaliteit van de baan en de oefenfaciliteiten is daarbij ook van ‘vitaal’ belang. De samenwerking met het bedrijfsleven en instellingen wordt hierbij actief gezocht. De ondertekening vond plaats op de Rabobank driving range.
Bovenstaand van links naar rechts: Arjo Kamp (Rabobank dir. particulieren), Jelmer Algra (Rabobank NW Friesland), durk Mous (Rabobank NO Friesland), Marie Claire Bartmann (bestuurslid), Jan Heidstra (bestuurslid), Jan Geertsma (voorzitter) en Wijnand Reumer (secretaris). Het officiële moment werd beklonken met champagne.

Meer nieuws

WORD NU LID VOOR 2020 EN SPEEL DE REST VAN 2019 GRATIS!

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN