Even voorstellen...

08-09-2019 21:16
Vanaf 1 augustus ben ik, Agnita Hoitinga, werkzaam op het secretariaat samen met Veronique.  Ik ben 54 jaar en woon in Leeuwarden. Ik ben getrouwd met Lieuwe en we hebben twee dochters Daphne (20 en Marit (17) en een kat genaamd Senna.
Na mijn opleiding heb ik 10 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt. De onregelmatige diensten hier en de geboorte van mijn oudste dochter waren moeilijk te combineren. Mijn man was ook net voor zichzelf begonnen in de ICT en ik besloot een boekhoudcursus te volgen om zijn administratie te gaan doen. Zijn bedrijf, waar hij nu mede-eigenaar van is, is uitgegroeid tot Prosoft ICT in Harlingen, waar ik 19 jaar het financiële beheer heb gedaan.
En nu heb ik dus een hele leuke nieuwe uitdaging gevonden op het secretariaat van de Leeuwarder Golfclub.
Begin 2019 ben ik via het all-in pakket lid geworden van de Leeuwarder Golfclub en in april heb ik mijn golfbaanpermissie behaald. Sindsdien loop ik regelmatig met Veronique 9 holes en in de weekend golf ik vaak met mijn man (verslavend dat golfen). Daarnaast badminton ik nog bij LBC en reis ik graag. In december gaan we dan ook een reis maken naar Australië.
Ik hoop u snel te begroeten op het secretariaat.

Agnita Hoitinga