Open Dag 21 april 2018

Benieuwd of golfen iets voor je is? Hier is je kans om het te proberen, je bent van harte welkom!
Op zaterdag 21 april van 11.00 tot 16.00 uur stellen we clubhuis, driving range en par-3 baan open voor iedereen, van jong tot oud, die interesse heeft in de golfsport.

WAT IS ER TE DOEN?
  • Op de driving range staan ervaren golfers klaar om je de basisbeginselen van golf te leren.
  • Vervolgens kun je een ronde spelen op onze 5 holes par-3 baan.
  • Een rondleiding in een golfbuggy over het terrein behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Voor kinderen is er een mini clinic onder begeleiding van onze jeugdleden. Een leuk en gevarieerd circuit om met de golfsport kennis te maken.
  • Voor bezoekers die al golfbaanpermissie hebben is er gelegenheid om met een lid een aantal holes te spelen op de 18-holes baan.
  • Hole-in-one actie: win een fles champagne.
  • Verloting van een lespakket.
  • In het clubhuis kun je terecht voor een kop koffie of thee en is er informatie over de verschillende lidmaatschappen.
UNIEKE EENMALIGE ACTIE: LEREN GOLFEN EN EEN JAAR LANG LID VOOR SLECHTS 550 EURO! AANMELDEN KAN TOT 1 JULI 2018.
Tijdens de open dag vertellen we hier graag meer over.

Op deze dag hebben we bovendien nóg een speciale aanbieding:
Een beginners-golfcursus voor slechts € 49,- p.p.!!
Klik hier voor de aanmeldingsbon, print deze uit en lever ingevuld in bij een van de vrijwilligers in het clubhuis.

• 550,- eenmalig
  • All-in-One
    actiepakket
    LET OP! Bij aanmelding tot 1 juli
    dit is de kans om het golfen goed te leren en volop te spelen.
  • 18 holes golfbaan
  • 5 holes par-3 baan
  • ruime oefenfaciliteiten
  • GRATIS DRIVINGRANGE BALLEN!
  • verschillende wedstrijden en competitie
  • géén obligatie
  • betaling alleen eenmalig
  • Lid tot 1 januari 2019
  • Alleen voor de beginnende golfers

• + Baanpermissie pakket
  • 5x 50 minuten les
  • 1x 100 minuten baanles
  • 3 keer met een mentor 9 holes spelen
  • materialen te leen
  • Kies dit pakket...

Als je nu lid wordt voor 2019, speel je de rest van 2018 gewoon GRATIS*!