Baan Informatie

  • Let op: De driving range is elke maandagmorgen en donderdagmorgen enkele uren gesloten voor onderhoud.

Baan naar “winterstand” 
 
Helaas, het is weer zover. In overleg met en op advies van onze greenkeepers, wordt het weer tijd om de baan met ingang van maandag 28 november op “winterstand” te gaan zetten. Weliswaar bijna een maand later dan gebruikelijk, maar gezien de toenemende natheid en de nagenoeg geheel afgenomen groei, wel noodzakelijk. Evenals vorige jaren betekent dit het volgende: 
 
  • De teemarkers worden weer geplaatst op de gele, rode en oranje tee’s en de overige markers worden verwijderd. 
  • De baan is vanaf genoemde datum non - qualifying. 
  • De door middel van GPS toegestane routes voor de handicarts worden weer aangepast naar de winterroutes. Voor de gebruikers daarvan: houdt zoveel mogelijk het midden van de fairway aan en kijk goed op de display van de cart voor de toegestane route. 
 
Daarnaast geldt uiteraard dat de zomergreens wanneer mogelijk gebruikt zullen worden, maar bij (dreigende) vorst worden de vlaggen verplaatst naar de wintergreens. 
Het wil nog wel eens voorkomen dat na enige uren de zomergreens weer bespeelbaar zijn. In dat geval zorgt door de week de greenkeeping dat de vlaggen weer teruggeplaatst worden naar de zomergreens. Tijdens het weekend is dat de taak van de dienstdoende marshal. (Evt. in overleg met de greenkeeper van dienst. 
Na terugplaatsing wordt door de week het secretariaat geïnformeerd door de greenkeeping. Tijdens het weekend wordt door de marshal de secretaris geïnformeerd. Het secretariaat (en tijdens het weekend de secretaris) kan e.e.a. dan aanpassen op de website.
 

BUSINESSCLUB

ONZE SPONSOREN