Baan Informatie

BAGGERWERKZAAMHEDEN!
 
Teneinde “verlanding” van sommige waterpartijen tegen te gaan zal onze partner Vos & Ruinerwold met ingang van maandag 11 november baggerwerkzaamheden gaan uitvoeren bij hole 3 en 6 en tussen hole 8 en 9. De bagger zal ca. twee weken aan de waterkant blijven liggen. Dat is nodig om de diverse beestjes in staat te stellen terug te keren in het water.
Na deze twee weken zal het baggerslib afgevoerd worden.
De baggerwerkzaamheden zullen enkele dagen in beslag nemen en kunnen op de betreffende holes dus voor enige hinder zorgen.
Het baggerslib zal voor de duidelijkheid met blauwe paaltjes als GUR gemarkeerd worden.

Wintertees

Vanaf ma 4 nov zullen de zogenaamde wintertees in gebruik worden genomen. Deze winterperiode zullen de gele, rode en oranje tees in gebruik zijn. De teemarkers zullen of aan de voorkant of aan de achterkant worden geplaatst.
Doordat de lengte van de baan door deze aanpassing te veel afwijkt van de officiële baanmeting is de baan vanaf deze datum non qualifying.

Kans op wintergreens

Beste spelers graag willen we jullie attenderen op de mogelijkheid dat in de komende periode zeker in de ochtend de wintergreens in gebruik zijn. Bij (nacht-)vorst worden de vlaggen namelijk op de wintergreen gezet om de reguliere greens te sparen. Betreding van de greens bij vorst leidt tot afbreken van gras en vervolgens tot afsterven.
Zodra de vorst uit de grond is zullen de greenkeepers doordeweeks de vlaggen weer op de reguliere green plaatsen. In het weekend zal de marshal dit voor zijn of haar rekening nemen.

WORD NU LID VOOR 2020 EN SPEEL DE REST VAN 2019 GRATIS!

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN