Bedrijvencompetitie 2020

BEDRIJVENCOMPETITIE 2020

Ook dit jaar kun je als bedrijfslid weer meedoen aan de Bedrijvencompetitie van Leeuwarder Golfclub De Groene Ster. Evenals vorig jaar organiseren we weer een aantal wedstrijddagen, waarbij de keuze gemaakt kan worden om 9 of 18 holes te spelen.
De opzet is als volgt:
  • keuze uit 18-holes (starttijd 13.00 uur) of 9-holes (starttijd 15.00 uur)
  • 5 wedstrijden, wisselend op woensdag en vrijdag
  • we spelen volgens meerdere spelvormen
  • spelvorm met teams van 2 personen, de samenstelling van teams mag per wedstrijd wisselen. Je kunt uiteraard ook meerdere teams inschrijven!
  • iedere golfers met baanpermissie of handicapregistratie mag meedoen
  • géén deelnamekosten
Het horecatarief bedraagt voor 18 holes golfers € 32,50    [vooraf koffie, lunchpakket mee door de baan en na afloop een diner]
Voor 9 holes golfers bedraagt het horecatarief € 23,50      [vooraf koffie en na afloop een diner]

Doe mee om even te ontspannen uit een druk zakenleven en lekker sportief bezig te zijn met collega’s, relaties ontmoeten … en neem vooral ook zakelijke relaties mee die géén lid zijn van onze club!

SPEELDATA:

Op vrijdag 9 oktober wordt de SPECIAL 4****bedrijvenwedstrijd gehouden, we proberen zakelijke teams van het 4****golf samenwerkingsverband uit te nodigen.

Voor deelname aan, of vragen over de Bedrijvencompetitie kunt je een mailbericht sturen naar info@leeuwardergolfclub.nl
Indien jij je team(s) nu opgeeft voor het hele seizoen, dan zorgen wij voor een tijdige reminder van de speeldatum!
We wensen je alvast een sportieve en gezellige deelname aan de Bedrijvencompetitie.

Commissie Golf & Business
Jan Heidstra, tel 06 20 86 98 41 | bestuurslid-b@leeuwardergolfclub.nl
Huub Zonderland, tel 06 51 98 43 39 | h.zonderland@zonderlandbv.nl
Alie Saakstra, tel 06 22 45 41 68 | d.saakstra@gmail.com
Freek Ebbinge, tel 06 22 97 92 78 | freekebbinge@gmail.com
Jan Vijver, janvijver@ziggo.nl

Voor meer info kun je contact opnemen met bovenstaande commissieleden.

LEREN GOLFEN EN ONBEPERKT SPELEN WAS NOG NOOIT ZO VOORDELIG
MET HET NIEUWE ALL-IN-ONE PAKKET