Bedrijvencompetitie 2018

In september organiseert de commissie Golf & Business de finalewedstrijd van de Bedrijvencompetitie.

De speeldata is:

vrijdag 14 september (18 holes) starttijd 13.00 uur shotgun, finale wedstrijd wordt gespeeld

Aanmelding

U kunt inschrijven per team van 2 personen. Het is dus mogelijk om meerdere teams in te schrijven.
Binnen uw netwerk zitten ongetwijfeld bedrijven die geen lid zijn van onze club, ook zij kunnen deelnemen aan onze bedrijvencompetitie.
Wij vragen u de namen van deze bedrijven en de contactpersoon aan het clubsecretariaat door te geven. Het secretariaat verzorgt dan de uitnodiging.

Deelname per wedstrijd voor 2 personen inclusief diner na afloop, voor € 95,00 excl. 6% BTW.
In dit bedrag zijn inbegrepen koffie met suikerbrood bij ontvangst, een lunchpakketten en het diner na de wedstrijd.
Het diner bestaat uit: voorgerecht, hoofdgerecht en koffie met lekkers na.
De overige consumpties komen voor eigen rekening.

We stellen het op prijs óók van u te horen als u verhinderd bent of afziet van deelname. Wij wensen u alvast een sportieve en gezellige deelname aan de bedrijvencompetitie.
Klik hier om in te schrijven.

Met vriendelijke groet,

Commissie Golf & Business

Leeuwarder Golfclub De Groene Ster

Kor Bolhuis, Tel. 06 10 56 40 53 | e-mail: kor.bolhuis@rabobank.nl
Huub Zonderland, Tel. 06 51 98 43 39 | e-mail: h.zonderland@zonderlandbv.nl
Alie Saakstra, Tel. 06 22 45 41 68 | e-mail: d.saakstra@gmail.com
Freek Ebbinge, Tel. 06 22 97 92 78 | e-mail: freekebbinge@gmail.com

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de bovenstaande commissieleden.

Als je nu lid wordt voor 2019, speel je de rest van 2018 gewoon GRATIS*!