Bedrijvencompetitie

UITNODIGING BEDRIJVENCOMPETITIE

Doet u ook weer mee in 2017?
Nodig uw relatie(’s) uit voor een sportieve uitdaging op onze golfbaan, volledig verzorgd.
Een gezonde en plezierige combinatie van golfen en zakelijk contact onderhouden. Daar scoor je punten mee!
Evenals voorgaande jaren kunt u zich weer inschrijven voor vier vrijdagen competitie spelen, naar keuze met of zonder diner na afloop.
Kunt u niet alle vier data? Geen probleem.
U kunt zich ook aanmelden voor losse dagen. Graag tot dan!

De speeldata zijn:

• vrijdag 26 mei (18 holes) starttijd 13.00 uur shotgun
  • vrijdag 30 juni (18 holes) starttijd 13.00 uur shotgun
  • vrijdag 28 juli (18 holes) starttijd 13.00 uur shotgun
  • vrijdag 15 september (18 holes) starttijd 13.00 uur shotgun, finale wedstrijd wordt gespeeld

Aanmelding

U kunt inschrijven per team van 2 personen. Het is dus mogelijk om meerdere teams in te schrijven.
Binnen uw netwerk zitten ongetwijfeld bedrijven die geen lid zijn van onze club, ook zij kunnen deelnemen aan onze bedrijvencompetitie.
Wij vragen u de namen van deze bedrijven en de contactpersoon aan het clubsecretariaat door te geven. Het secretariaat verzorgt dan de uitnodiging.

Daarnaast is het ook mogelijk om u in te schrijven per wedstrijd voor 1 speeldatum, zie hiervoor pakket B.

Klik hier om in te schrijven.

De mogelijkheden:

Pakket A (Niet meer mogelijk omdat er wedstrijden gespeeld zijn)

Deelname aan de bedrijvencompetitie (4 wedstrijden) per team van 2 personen, inclusief diner na afloop, voor € 395,00 excl. 6% BTW.
In dit bedrag zijn inbegrepen koffie met suikerbrood bij ontvangst, de lunchpakketten en het buffet bij alle wedstrijden. Het diner bestaat uit: voorgerecht, hoofdgerecht en koffie met lekkers na.
De overige consumpties komen voor eigen rekening.

Pakket B

Deelname per wedstrijd voor 2 personen inclusief diner na afloop, voor € 100,00 excl. 6% BTW. U geeft zelf aan op welke datum u wilt spelen.
In dit bedrag zijn inbegrepen koffie met suikerbrood bij ontvangst, de lunchpakketten en het diner bij alle wedstrijden. Het diner bestaat uit: voorgerecht, hoofdgerecht en koffie met lekkers na.
De overige consumpties komen voor eigen rekening.

Overige sponsormogelijkheid

Voor de naamsbekendheid van uw bedrijf stellen we u in de gelegenheid haring en korenwijn te sponsoren voor € 150,- per keer. Dit kunt u bij de aanmelding opgeven.
Door ons wordt duidelijk gecommuniceerd dat u de sponsor bent.

We stellen het op prijs óók van u te horen als u verhinderd bent of afziet van deelname. Wij wensen u alvast een sportieve en gezellige deelname aan de bedrijvencompetitie.

Met vriendelijke groet,

Commissie Golf & Business

Leeuwarder Golfclub De Groene Ster

Kor Bolhuis, Tel. 06 10 56 40 53 | e-mail: kor.bolhuis@rabobank.nl
Huub Zonderland, Tel. 06 51 98 43 39 | e-mail: zonde061@live.nl
Koos den Hollander, Tel. 06 39 72 02 22 | e-mail: bestuurslid-business@leeuwardergolfclub.nl
Alie Saakstra, Tel. 06 22 45 41 68 | e-mail: d.saakstra@gmail.com
Freek Ebbinge, Tel. 06 22 97 92 78 | e-mail: freekebbinge@gmail.com

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de bovenstaande commissieleden.

Lid worden? Vanaf dit jaar heb je maar liefst € 500,- korting op een lidmaatschap! Je betaalt nog maar € 92,70 per maand. Hiermee speel je niet alleen op onze baan, maar kun je met je lidmaatschap op 4 golfbanen gratis spelen!