Bedrijvencompetitie

UITNODIGING BEDRIJVENCOMPETITIE – FINALE WEDSTRIJD

– VRIJDAG 15 SEPTEMBER 2017
Doet u ook weer mee? Nodig uw relatie(s) uit voor een sportieve uitdaging op onze golfbaan, volledig verzorgd.
Een gezonde en plezierige combinatie van golfen en zakelijk contact onderhouden. Daar scoor je punten mee!
Evenals voorgaande wedstrijden kunt u zich inschrijven voor de laatste competitie spelen, naar keuze met of zonder diner na afloop.
Graag tot dan!

• vrijdag 15 september (18 holes) starttijd 13.00 uur shotgun, finale wedstrijd

Aanmelding
U kunt inschrijven per team van 2 personen. Het is dus mogelijk om meerdere teams in te schrijven.
Binnen uw netwerk zitten ongetwijfeld bedrijven die geen lid zijn van onze club, ook zij kunnen deelnemen aan onze bedrijvencompetitie.
Wij vragen u de namen van deze bedrijven en de contactpersoon aan het clubsecretariaat door te geven. Het secretariaat verzorgt dan de uitnodiging.
Daarnaast is het ook mogelijk om u in te schrijven via onderstaande button

Klik hier om te schrijven.

Deelname per wedstrijd voor 2 personen inclusief diner na afloop, voor € 100,00 excl. 6% BTW.
In dit bedrag zijn inbegrepen koffie met suikerbrood bij ontvangst, de lunchpakketten en het diner bij alle wedstrijden. Het diner bestaat uit: voorgerecht,
hoofdgerecht en koffie met lekkers na. De overige consumpties komen voor eigen rekening.

Overige sponsormogelijkheid

Voor de naamsbekendheid van uw bedrijf stellen we u in de gelegenheid haring en korenwijn te sponsoren voor € 150,- per keer. Dit kunt u bij de aanmelding opgeven.
Door ons wordt duidelijk gecommuniceerd dat u de sponsor bent.

We stellen het op prijs óók van u te horen als u verhinderd bent of afziet van deelname. Wij wensen u alvast een sportieve en gezellige deelname aan de bedrijvencompetitie.

Met vriendelijke groet,

Commissie Golf & Business
Leeuwarder Golfclub De Groene Ster

Kor Bolhuis, Tel. 06 10 56 40 53 | e-mail: kor.bolhuis@rabobank.nl
Huub Zonderland, Tel. 06 51 98 43 39 | e-mail: zonde061@live.nl
Koos den Hollander, Tel. 06 39 72 02 22 | e-mail: bestuurslid-business@leeuwardergolfclub.nl
Alie Saakstra, Tel. 06 22 45 41 68 | e-mail: d.saakstra@gmail.com
Freek Ebbinge, Tel. 06 22 97 92 78 | e-mail: freekebbinge@gmail.com

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de bovenstaande commissieleden.

Kom nu golfen in de culturele hoofdstad van Europa!