Bedrijvencompetitie 2018

UITNODIGING BEDRIJVENCOMPETITIE

Doet u ook weer mee in 2018?
Nodig uw relatie(’s) uit voor een sportieve uitdaging op onze golfbaan, volledig verzorgd.
Een gezonde en plezierige combinatie van golfen en zakelijk contact onderhouden. Daar scoor je punten mee!
Evenals voorgaande jaren kunt u zich weer inschrijven voor vier vrijdagen competitie spelen, naar keuze met of zonder diner na afloop.
Kunt u niet alle vier data? Geen probleem.
U kunt zich ook aanmelden voor losse dagen. Graag tot dan!

De speeldata zijn:

• vrijdag 25 mei (18 holes) starttijd 13.00 uur shotgun
  • vrijdag 29 juni (18 holes) starttijd 13.00 uur shotgun
  • vrijdag 20 juli (18 holes) starttijd 13.00 uur shotgun
  • vrijdag 14 september (18 holes) starttijd 13.00 uur shotgun, finale wedstrijd wordt gespeeld

Aanmelding

U kunt inschrijven per team van 2 personen. Het is dus mogelijk om meerdere teams in te schrijven.
Binnen uw netwerk zitten ongetwijfeld bedrijven die geen lid zijn van onze club, ook zij kunnen deelnemen aan onze bedrijvencompetitie.
Wij vragen u de namen van deze bedrijven en de contactpersoon aan het clubsecretariaat door te geven. Het secretariaat verzorgt dan de uitnodiging.

Deelname per wedstrijd voor 2 personen inclusief diner na afloop, voor € 95,00 excl. 6% BTW. U geeft zelf aan op welke datum u wilt spelen.
In dit bedrag zijn inbegrepen koffie met suikerbrood bij ontvangst, de lunchpakketten en het diner bij alle wedstrijden. Het diner bestaat uit: voorgerecht, hoofdgerecht en koffie met lekkers na.
De overige consumpties komen voor eigen rekening.

Klik hier om in te schrijven.

We stellen het op prijs óók van u te horen als u verhinderd bent of afziet van deelname. Wij wensen u alvast een sportieve en gezellige deelname aan de bedrijvencompetitie.

Met vriendelijke groet,

Commissie Golf & Business

Leeuwarder Golfclub De Groene Ster

Kor Bolhuis, Tel. 06 10 56 40 53 | e-mail: kor.bolhuis@rabobank.nl
Huub Zonderland, Tel. 06 51 98 43 39 | e-mail: h.zonderland@zonderlandbv.nl
Alie Saakstra, Tel. 06 22 45 41 68 | e-mail: d.saakstra@gmail.com
Freek Ebbinge, Tel. 06 22 97 92 78 | e-mail: freekebbinge@gmail.com

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de bovenstaande commissieleden.

Kom nu golfen in de culturele hoofdstad van Europa!