Commissie Marketing en Communicatie (MarCom)

De wereld om ons heen is constant in ontwikkeling en aan verandering onderhevig. En daarmee ook de manier waarop mensen informatie krijgen of tot zich nemen.
Dit kan tegenwoordig via geprinte media, een website, nieuwsbrieven maar ook via social media. Verschillende kanalen met een allemaal een eigen aanpak en een specifieke doelgroep.
Wij, en daarmee bedoel ik Golfclub De Groene Ster, vinden het ontzettend belangrijk dat onze leden het naar hun zin hebben binnen onze vereniging.
Dat zij zich verbonden voelen met ons en met plezier onze baan bezoeken. Maar ook onze gasten willen we, gevoelsmatig, in een warm bad dompelen.
Hiervoor zijn natuurlijk al heel veel zaken ontwikkeld en zetten we al de bovengenoemde kanalen ook al in. Maar we mogen niet stil blijven zitten.
Zoals gezegd verandert er veel en dit gaat ook onze deur niet voorbij.
Een goed marketing en communicatiebeleid is dan ook essentieel voor het blijven boeien en binden van onze bestaande en nieuwe leden.
We willen u, als bestaand lid, zo lang en zo vaak mogelijk op/in de baan verwelkomen. En dan niet alleen om te golfen, maar ook met allerlei andere en leuke activiteiten die we ontplooien.
Deze worden trouwens altijd ruimschoots van tevoren op de kalender gezet en in de nieuwbrief gemeld.
Maar natuurlijk ook onze bezoekende gasten. Dit zijn onze ambassadeurs in den lande, ook die willen we graag met een big smile weer huiswaarts sturen.
En samenwerken met de bedrijven om ons heen in de vorm van sponsoring of het ontwikkelen van gezamenlijke arrangementen is een belangrijk onderdeel van onze activiteiten.
We doen, organiseren en bedenken van alles om onze baan en onze prachtige vereniging bij eenieder op een positieve manier onder de aandacht te brengen.
U begrijpt natuurlijk wel, dit kun je allemaal niet alleen…..  En gelukkig hebben we een dreamteam kunnen samenstellen.
Broer van Dijk is onze Webmaster, niets ontsnapt aan zijn kritische blik, Irma Heidstra, Lida Wittebrood en Diana Michiels zitten niet alleen boordevol ideeën maar regelen ook echt ontzettend veel, Andrea Waalkens doet de DTP en Vormgeving en maakt de allermooiste dingen en Eddie Sprietsma heeft onze fantastisch mooie nieuwe website gemaakt. Toppers zijn het, stuk voor stuk.
En Ik? Ik heb de eer dat ik dit team een beetje mag aansturen.
Mijn naam is Jan van der Meulen. Ik ben al 9 jaar een fanatieke golfer en al meer dan 20 jaar ondernemer in Leeuwarden in de ICT-branche.
U kunt mij bereiken via het email adres sales@leeuwardergolfclub.nl
Mocht u geïnteresseerd zijn in een goed gesprek en een kop koffie, aarzel niet en stuur een mail. Ik help u graag, op welke manier dan ook.

Lid worden? Vanaf dit jaar heb je maar liefst € 500,- korting op een lidmaatschap! Je betaalt nog maar € 92,70 per maand. Hiermee speel je niet alleen op onze baan, maar kun je met je lidmaatschap op 4 golfbanen gratis spelen!