MarCom

Onze dienstverlening richt zich in de eerste plaats op de eigen leden, maar natuurlijk ook op mensen, bedrijven, organisaties en verenigingen in de wijde omgeving.
Zo laat de golfsport zich ook bijzonder goed combineren met Business , en de voordelen die daaruit voortvloeien zijn altijd wederzijds.
Of  je nu al wel betrokken bent bij de Leeuwarder Golfclub De Groene Ster of nog niet, de MarCom commissie staat altijd klaar om je van dienst te zijn.
Wij maken het je graag naar de zin, aarzel dus nooit om ons aan te spreken.
Het  eerste aanspreekpunt ben ik, Jan Geertsma enthousiast golfer en voorzitter van  MarCom.
Ik houd me vooral bezig met het stimuleren, promoten, bewaken en bevorderen van onze dienstverlening.
En dat doe ik graag vanuit mijn achtergrond en ervaring in de commerciële bedrijfsvoering.
Vanzelfsprekend kan en doe ik dat niet alleen en stel je dus graag voor  aan ons team:
Broer van Dijk (Webmaster), Irma Heidstra (Organisatie/redactie), Lida Wittebrood, Diana Michiels,
Jan Geertsma(Sales/marketing/relaties), Andrea Waalkens (PR/ DTP /vormgeving) en Eddie Sprietsma (webdesign/ social media)

Wensen, vragen, suggesties of opmerkingen?
Neem dan contact op via
Mail             sales@leeuwardergolfclub.nl
Facebook   https://www.facebook.com/leeuwardergolfclub.
Maar je kunt mij natuurlijk ook bellen op 06-5354 6264. Even inspreken als ik  ff niet kan opnemen, en ik bel je terug.
Wel doen hoor, want MarCom maakt zakendoen nog leuker dan het al is.

Lid worden? Vanaf dit jaar heb je maar liefst € 500,- korting op een lidmaatschap! Je betaalt nog maar € 92,70 per maand. Hiermee speel je niet alleen op onze baan, maar kun je met je lidmaatschap op 4 golfbanen gratis spelen!