Horeca

In ons clubhuis wordt u gastvrij ontvangen door onze medewerkers.
Voor een kop koffie of thee kunt u zeven dagen in de week vanaf 9:00 uur terecht in ons restaurant of op ons terras met prachtig uitzicht over de baan.

De keuken is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur, in de winterperiode tot 15.00 uur (of op afspraak).
Onze menukaart biedt uitgebreide mogelijkheden - ook vegetarisch - voor lunch, diner en aangeklede borrel.
Informeer ook naar onze wekelijks wisselende dagschotels.

Groepen
Ons clubhuis is zeer geschikt voor een lunch, diner, het geven van een verjaardagsfeest of gewoon een gezellige borrel.
Dit kan in het restaurant met gezellige bar, maar er is ook een aparte, multifunctionele ruimte met openslaande deuren naar een tweede terras op het zuiden.

Heeft u interesse in het organiseren van uw bijeenkomst op onze locatie, neem dan contact met ons op.
Dit kan telefonisch: 0511 43 22 99 of per mail: secretariaat@leeuwardergolfclub.nl

Catering
Wij verzorgen graag 'take away' maaltijden (thuis op te warmen) of  huisgemaakte salades en hapjes voor uw evenement thuis.
Informeer naar de mogelijkheden!