Horeca

Gastvrij

In ons sfeervolle clubhuis wordt u gastvrij ontvangen door onze medewerkers.
Voor zowel een kopje koffie als een diner of buffet kunt u dagelijks vanaf 9 uur terecht in ons restaurant of op ons
terras met prachtig uitzicht over de baan.
Onze keuken is dagelijks geopend van 12.00 tot 15.00 uur in de maanden oktober t/m maart en van 12.00 tot 19.00 uur in de maanden april t/m september.
Dineren na 19.00 uur is eventueel mogelijk, maar dan graag van tevoren reserveren!

Groepen

Ons clubhuis is zeer geschikt voor een lunch, diner, het geven van een verjaardagsfeest of gewoon een gezellige borrel.
Dit kan in het restaurant met gezellige bar, maar er is ook een aparte, multifunctionele ruimte met openslaande deuren naar een tweede terras op het zuiden.

Heeft u interesse in het organiseren van uw bijeenkomst op onze locatie, neem dan contact met ons op.
Dit kan telefonisch: 0511 43 22 99 (kies 2) of per mail: info@leeuwardergolfclub.nl

Kijk ook op onze website voor leuke arrangementen.

We wensen je alvast heel veel golfplezier toe!