Horeca

Gastvrij

In ons sfeervolle clubhuis wordt u gastvrij ontvangen door onze medewerkers.
Voor zowel een kopje koffie als een diner of buffet kunt u dagelijks vanaf 9 uur terecht in ons restaurant of op ons terras met prachtig uitzicht over de baan.
Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Dineren kan dagelijks tot 19.00 uur of later op basis van reservering.
In de maanden oktober t/m maart kan een reservering dagelijks worden opgegeven tot 15.00 uur.

Groepen

Ons clubhuis is zeer geschikt voor een lunch, diner, het geven van een verjaardagsfeest of gewoon een gezellige borrel.
Dit kan in het restaurant met gezellige bar, maar er is ook een aparte, multifunctionele ruimte met openslaande deuren naar een tweede terras op het zuiden.

Heeft u interesse in het organiseren van uw bijeenkomst op onze locatie, neem dan contact met ons op.
Dit kan telefonisch: 0511 43 22 99 (kies 2) of per mail: info@leeuwardergolfclub.nl

Kijk ook op onze website voor leuke arrangementen.

WORD NU LID VOOR 2020 EN SPEEL DE REST VAN 2019 GRATIS!