Horeca

Gastvrij

Sinds 1 juni is behalve het terras ook ons restaurant weer geopend waar u gastvrij wordt ontvangen door onze medewerkers.
Vanaf 9 uur uur kunt u hier terecht voor een kop koffie of thee; de keuken is dagelijks geopend vanaf 12:00 tot 19:00 uur voor een heerlijke lunch of diner.
Dineren na 19:00 uur is in overleg mogelijk.

In verband met Corona gelden de algemene regels van de overheid:

Restaurants en cafés mogen onder de volgende voorwaarden open:

• maximaal 30 personen (exclusief personeel) en 1,5 meter afstand;
  • bezoekers moeten vooraf reserveren;
  • in een checkgesprek vooraf tussen ondernemer en klant wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert

Voor terrassen gelden de volgende voorwaarden:

• Er geldt geen maximum aantal personen;
  • Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).

Bekijk hier de menukaart

Groepen

Ons clubhuis is zeer geschikt voor een lunch, diner, het geven van een verjaardagsfeest of gewoon een gezellige borrel.
Dit kan in het restaurant met gezellige bar, maar er is ook een aparte, multifunctionele ruimte met openslaande deuren naar een tweede terras op het zuiden.
Heeft u interesse in het organiseren van uw bijeenkomst op onze locatie, neem dan contact met ons op.
Dit kan telefonisch: 0511 43 22 99  optie 2 of per mail: horeca@leeuwardergolfclub.nl

LEREN GOLFEN EN ONBEPERKT SPELEN WAS NOG NOOIT ZO VOORDELIG
MET HET NIEUWE ALL-IN-ONE PAKKET.
OOK VOOR (VRIJE) GOLFERS IS ER DEZE ZOMER EEN HEEL INTERESSANTE AANBIEDING