NGF- en handicapregistratie

Registratielidmaatschappen

Sinds 1 januari 2016 kunnen golfers die afzien van een volledig lidmaatschap maar wel een NGF- en/of handicapregistratie willen, bij ons voor een registratielidmaatschap kiezen.
Golfclub De Groene Ster zorgt voor registratie, administratie en afhandeling van uw actuele handicap en aanmelding bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF).
Aan het begin van het nieuwe kalenderjaar verzorgen wij de uitgifte van uw NGF-pas.
De jaarlijkse kosten zijn voor enkel een NGF-registratie € 27,50 en voor een NGF- en handicapregistratie  € 52,50 per persoon

Uw voordeel

·       Volledig lidmaatschap van de NGF inclusief NGF-Pas
·       U kunt met al uw vragen terecht bij ons secretariaat
·       WA verzekering bij de NGF
·       6 x per jaar het Golfjournaal van de NGF
·       Online handicapregistratie van alle Nederlandse golfbanen
·       Ontvangst digitale nieuwsbrief van de Golfclub De Groene Ster.
·       Uw registratie in professionele handen.......

Wilt u zich aansluiten bij Leeuwarder Golfclub De Groene Ster?

Neem contact op met het secretariaat via info@leeuwardergolfclub.nl of telefoonnummer: 0511 43 22 99 (kies 1).
Zij nemen uw gegevens op en verzorgen de verdere administratieve afhandeling.

Lid worden? Vanaf dit jaar heb je maar liefst € 500,- korting op een lidmaatschap! Je betaalt nog maar € 92,70 per maand. Hiermee speel je niet alleen op onze baan, maar kun je met je lidmaatschap op 4 golfbanen gratis spelen!