OPEN DAG – zaterdag 8 april 2017

Benieuwd of golfen iets voor je is? Hier is je kans om het te proberen, je bent van harte welkom!
Van 11.00 tot 16.00 uur stellen we clubhuis, driving range en par-3 baan open voor iedereen,
van jong tot oud, die interesse heeft in de golfsport.

Activiteiten
Je kunt actief aan de slag om te ervaren hoe het is om een mooie swing te maken!
Enthousiaste ervaren leden staan klaar om je de basisbeginselen van het golfen te leren,
daarna kun je in een groepje een ronde spelen op onze 5 holes par-3 baan.
Een rondleiding in een golfbuggy langs de holes behoort ook tot de mogelijkheden.
Dan krijg je meteen een indruk van de prachtige natuur op onze golfbaan.
Dat krijg je er allemaal bij als je golfer bent bij Leeuwarder Golfclub De Groene Ster!
Voor kinderen is er een mini clinic onder begeleiding van onze jeugdleden.
Een leuk en gevarieerd circuit om met golf kennis te maken.

Ben je al golfer?
Voor bezoekers die al kunnen golfen, maar onze baan nog niet kennen is er gelegenheid
om onder begeleiding een paar holes te spelen op de 18-holes baan.

Clubhuis
In het clubhuis staat de koffie en thee klaar en zijn lekkere snacks te verkrijgen.
Bij mooi weer zit het heerlijk op ons gezellige terras met uitzicht op holes 9 en 18.
Hier liggen ook informatiepakketten over de verschillende lidmaatschappen klaar.

WIST JE DAT JE BIJ LEEUWARDER GOLFCLUB DE GROENE STER AL KUNT GOLFEN VOOR € 92,70 PER MAAND?
ALS LID HEB JE DAN BOVENDIEN SPEELRECHT OP DE BANEN VAN VEENDAM, ZWOLLE EN HAVELTE.
DAT IS MET RECHT EEN 4-STERREN ABONNEMENT TE NOEMEN!

Voor jeugd en studenten zijn er speciale tarieven. We vertellen je graag meer over alle speelmogelijkheden.

Op deze dag hebben we bovendien een speciale aanbieding:

Een beginners-golfcursus voor slechts € 49,- p.p.!!

Klik hier voor de bon. Print 'm uit en lever in bij een van de vrijwilligers in het clubhuis.

Kom vrijblijvend langs, aanmelden hoeft niet.

WORD NU LID VOOR 2020 EN SPEEL DE REST VAN 2019 GRATIS!