Cross Country dames en heren 

26-02-2024 17:44
Op donderdag 28 maart organiseert de heren - en damescommissie de openingswedstrijd van het lente - en zomerseizoen met een Shot Gun Cross Country voor alle leden: dames en heren.
Het maximumaantal deelnemers is 72.
Inschrijven kan vanaf woensdag 28 februari. De starttijd is om 11.00 uur
Het inschrijfgeld is € 5,-. Betalen per pin of contant bij de horeca bij het afrekenen van de drankjes. Dat geld wordt gebruikt voor koffie met iets erbij bij het ophalen van de scorekaarten en een hapje na afloop. 
Bij Cross Country maak je gebruik van de bestaande greens, maar niet van de bestaande afslagplaatsen. Je speelt de greens dus aan vanaf een andere plek in de baan. Het leuke van de Cross Country is dat je vanaf de meest vreemde plekken naar een green speelt en er daardoor hindernissen zijn die je normaal niet tegenkomt. Denk daarbij aan struiken, waterhindernissen die normaal niet in het spel zijn, maar ook (hele hoge) bomen waar je wellicht overheen moet. Kortom: het is echt heel erg anders en daardoor heel erg leuk. De playing handicaps worden voor de dames berekend vanaf de gele tee en voor de heren vanaf de witte tee.
Het streven is om de gemengde flights van vier zo in te delen dat er een mix is van lage en hoge handicappers en dat de totale playing handicaps even groot zijn. 
Voorafgaand is er in het clubhuis een briefing om 10.00 uur.  De deelnemers hebben daarna ruim de tijd om naar de eerste startplaats te gaan. 
De wedstrijd begint bij het luiden van de toeter.
Na binnenkomst van alle deelnemers, rond 16.00 uur, is de nazit met de prijsuitreikingen. 
Let op: Bij het aanmelden via EGolf4u bij “wensen” aangeven of je in een handicart rijdt. Deze zelf wel reserveren bij de horeca. Zo mogelijk word je in dezelfde flight ingedeeld om zo samen te rijden. 
Meer nieuws

ONZE SPONSOREN