Etiquette- en Regelles

Golfschool Friesland verzorgt zowel individuele als groepslessen voor beginners en gevorderden.
Ook meer specifieke trainingen als een intensieve masterclass en course-management behoren tot de mogelijkheden.
Meer informatie vindt u op www.golfstorefriesland.nl of telefonisch bereikbaar op 0511 - 43 26 92

Etiquetteles

Het volgen van een etiquetteles is nodig voor het verkrijgen van GolfBaanPermissie voor de 5 holes par-3 baan.
Daarnaast is ook de goedkeuring van de professional nodig.
In de winterperiode (van november 2018 t/m maart 2019) worden de etiquettelessen uitsluitend verzorgd op aanvraag.
U kunt in die periode een aanvraag indienen via onderstaande link. De regelcommissie neemt dan contact met u op voor een afspraak.

Vul dit formulier in voor deelname etiquettelessen

Vastgestelde data etiquettelessen worden gehouden op:
- zaterdag 27 oktober - aanvang 10.00 uur - docent Renze Rispens

Regellessen

Het volgen van de regellessen en het afleggen van het theorie examen is nodig voor het verkrijgen van handicap 54.
Om de lessen te kunnen volgen dient men lid te zijn of het STAPPEN-plan van de NGF voor niet-leden te volgen.
Het vooraf volgen van een etiquetteles is verplicht. In verband met de onkosten wordt een bijdrage gevraagd
van € 15,- voor leden, € 25,- voor leden van het STAPPEN-plan en € 7,50 voor cursisten "op herhaling".

Het volgen van regellessen en het af te leggen theorie examen start medio februari 2019

Als je nu lid wordt voor 2019, speel je de rest van 2018 gewoon GRATIS*!