Opgave Etiquette- & Regellessen

Etiquettelessen 2020

Het volgen van een etiquetteles is nodig voor het verkrijgen van GolfBaanPermissie voor de 5 holes PAR-3 baan.
Daarnaast is ook de goedkeuring van de professional nodig. De etiquetteles wordt in beginsel in de openlucht op de PAR-3 baan gegeven. Houd daar rekening mee met uw kleding.
De data voor de etiquettelessen zijn:

zaterdag 18 januari
zaterdag 8 februari
zaterdag 29 februari
zaterdag 21 maart
zaterdag 11 april
zaterdag 2 mei
zaterdag 23 mei
zaterdag 6 juni
zaterdag 4 juli

De regellessen beginnen om 10 uur

Opgave voor deelname aan de etiquetteles graag in de shop van Golfstore Friesland

Regellessen 2020

Het volgen van de regellessen en het afleggen van het theorie examen is nodig voor het verkrijgen van handicap 54.
Om de lessen te kunnen volgen dient men lid te zijn of het STAPPEN-plan van de NGF voor niet-leden te volgen.
Het vooraf volgen van een etiquetteles is verplicht. In verband met de onkosten wordt een bijdrage gevraagd
van € 15,- voor leden, € 25,- voor leden van het STAPPEN-plan en € 7,50 voor cursisten "op herhaling".

Zie voor de data van de regellessen in het opgave formulier.

Bij voldoende deelname (minimaal 3 personen) gaan de regellessen op genoemde data regulier van start. Wanneer wij minder aanmeldingen ontvangen, neemt de regelcommissie contact met u op voor een alternatief.

Opgave deelname regelles

WORD NU LID VOOR 2020 EN SPEEL DE REST VAN 2019 GRATIS!