Opgave Etiquette- & Regellessen

Etiquettelessen 2019

Het volgen van een etiquetteles is nodig voor het verkrijgen van GolfBaanPermissie voor de 5 holes PAR-3 baan.
Daarnaast is ook de goedkeuring van de professional nodig. De etiquetteles wordt in beginsel in de openlucht op de PAR-3 baan gegeven. Houd daar rekening mee met uw kleding.

Vastgestelde data etiquettelessen worden gehouden op:
- zaterdag 15 juni - aanvang 10.00 uur - docent Wanny Buikema
- zaterdag 6 juli - aanvang 10.00 uur - docent Anneke Pelder

Opgave voor deelname aan de etiquetteles graag in de shop van Golfstore Friesland

Regellessen 2019

Het volgen van de regellessen en het afleggen van het theorie examen is nodig voor het verkrijgen van handicap 54.
Om de lessen te kunnen volgen dient men lid te zijn of het STAPPEN-plan van de NGF voor niet-leden te volgen.
Het vooraf volgen van een etiquetteles is niet verplicht. In verband met de onkosten wordt een bijdrage gevraagd
van € 15,- voor leden, € 25,- voor leden van het STAPPEN-plan en € 7,50 voor cursisten "op herhaling".

De data voor de regellessen en regelexamen zijn:
- lessen op maandag 24 juni en 1 juli - aanvang 19.30 uur - docenten Wanny Buikema en Rixt Kingma
  examen op maandag 8 juli - aanvang 19.30 uur
- lessen op maandag 9 en 16 september - aanvang 19.30 uur - docenten Wanny Buikema en Renze Rispens
  examen op maandag 23 september  - aanvang 19.30 uur
- lessen op maandag 4 en 11 november - aanvang 19.30 uur - docenten Anneke Pelder en Rixt Kingma
  examen op maandag 18 november - aanvang 19.30 uur

Alléén examen:
- alléén examen op: maandag 29 juli  - aanvang 19.30 uur - docenten Harry/Greetje Korf
- alléén examen op: maandag 12 augustus  - aanvang 19.30 uur - docent Anneke Pelder

Bij voldoende deelname (minimaal 3 personen) gaan de regellessen op genoemde data regulier van start. Wanneer wij minder aanmeldingen ontvangen, neemt de regelcommissie contact met u op voor een alternatief.

Opgave deelname regelles | regelexamen kan via dit formulier

Word nu lid en bespaar maar liefst € 740,- met het All-In-One actiepakket voor startende golfers!