Lessen

Golfschool Friesland verzorgt zowel individuele als groepslessen voor beginners en gevorderden.
Ook meer specifieke trainingen als een intensieve masterclass en course-management behoren tot de mogelijkheden.
Meer informatie vindt u op www.golfstorefriesland.nl

Etiquetteles.

Het volgen van een etiquetteles is nodig voor het verkrijgen van GolfBaanPermissie voor de hole 5 par 3 baan.
Daarnaast is ook de goedkeuring van de professionel nodig.
De data voor de etiquettelessen in 2017 zijn:
- zaterdag 19 augustus - aanvang 10.00 uur - docent Renze Rispens
- zaterdag 9 september - aanvang 10.00 uur - docent Wanny Buikema
- zaterdag 30 september - aanvang 10.00 uur - docent Marianne Sickler
- zaterdag 21 oktober - aanvang 10.00 uur - docent Rixt Kingma

Vul dit formulier in voor deelname etiquettelessen

Regellessen.

Het volgen van de regellessen en het goed afleggen van het theorie examen is nodig voor het verkrijgen van handicap 54.
Om de lessen te kunnen volgen dient men lid te zijn of het STAPPEN-plan van de NGF voor niet-leden te volgen.
Het vooraf volgen van een etiquetteles is verplicht.
In verband met de onkosten wordt een bijdrage gevraagd van € 15,- voor leden, € 25,- voor leden van het STAPPEN-plan
en € 7,50 voor cursisten "op herhaling".
Aanmelden voor de regellessen graag minimaal één week voor de eerste regelles.
De data voor de regellessen en regelexamen in 2017 zijn:
- lessen op: maandag 11 en 18 september - aanvang 19.30 uur - docenten Rixt Kingma en Wanny Buikema
- examen op: maandag 25 september.

- lessen op: maandag 6 en 13 november - aanvang 19.30 uur - docenten Renze Rispens en Anneke Pelder
- examen op: maandag 20 november

Vul dit formulier in voor deelname aan de regellessen en regelexamen.

Lid worden? Vanaf dit jaar heb je maar liefst € 500,- korting op een lidmaatschap! Je betaalt nog maar € 92,70 per maand. Hiermee speel je niet alleen op onze baan, maar kun je met je lidmaatschap op 4 golfbanen gratis spelen!