Opgave Regellessen

Regellessen 2020

Het volgen van de regellessen en het afleggen van het theorie examen is nodig voor het verkrijgen van handicap 54.
Om de lessen te kunnen volgen dient men lid te zijn of het STAPPEN-plan van de NGF voor niet-leden te volgen.
In verband met de onkosten wordt een bijdrage gevraagd van € 15,- voor leden, € 25,- voor leden van het STAPPEN-plan en € 7,50 voor cursisten "op herhaling".

Zie voor de data van de regellessen in het opgave formulier.
De sluitingstermijn voor de opgave van de regelles eindigt de woensdag om 18.00 uur voorafgaand aan de eerste regelles.

Bij voldoende deelname (minimaal 3 personen) gaan de regellessen op genoemde data regulier van start. Wanneer wij minder aanmeldingen ontvangen, neemt de regelcommissie contact met u op voor een alternatief.

Opgave deelname regelles

ALTIJD AL WILLEN GOLFEN? PAK JE KANS MET DEZE SUPER AANBIEDING: VOOR SLECHTS 550 EURO LEER JE GOLFEN ÉN BEN JE LID TOT 1 JANUARI 2021!