Lessen

Golfschool Friesland verzorgt zowel individuele als groepslessen voor beginners en gevorderden.
Ook meer specifieke trainingen als een intensieve masterclass en course-management behoren tot de mogelijkheden.
Meer informatie vindt u op www.golfstorefriesland.nl of telefonisch bereikbaar op 0511 - 43 26 92

Etiquetteles

Het volgen van een etiquetteles is nodig voor het verkrijgen van GolfBaanPermissie voor de 5 holes par-3 baan.
Daarnaast is ook de goedkeuring van de professional nodig.
In de winterperiode (van oktober 2018 t/m maart 2019) worden de etiquettelessen uitsluitend verzorgd op aanvraag.
U kunt in die periode een aanvraag indienen via onderstaande link.
De regelcommissie neemt dan contact met u op voor een afspraak.

Vul dit formulier in voor deelname etiquettelessen

Vastgestelde data etiquettelessen worden gehouden op:
- zaterdag 14 juli - aanvang 10.00 uur - docent Anneke Pelder
- zaterdag 4 augustus - aanvang 10.00 uur - docent Anneke Pelder
- zaterdag 25 augustus - aanvang 10.00 uur - docent Renze Rispens
- zaterdag 15 september - aanvang 10.00 uur - docent Rixt Kingma
- zaterdag 6 oktober - aanvang 10.00 uur - docent Wanny Buikema
- zaterdag 27 oktober - aanvang 10.00 uur - docent Renze Rispens

Regellessen

Het volgen van de regellessen en het afleggen van het theorie examen is nodig voor het verkrijgen van handicap 54.
Om de lessen te kunnen volgen dient men lid te zijn of het STAPPEN-plan van de NGF voor niet-leden te volgen.
Het vooraf volgen van een etiquetteles is verplicht. In verband met de onkosten wordt een bijdrage gevraagd
van € 15,- voor leden, € 25,- voor leden van het STAPPEN-plan en € 7,50 voor cursisten "op herhaling".

Aanmelden voor de regellessen graag minimaal één week voor de eerste regelles.
De data voor de regellessen en regelexamen zijn:
- alléén examen op maandag 16 juli - aanvang 19.30 uur - docenten Wanny Buikema en Anneke Pelder
- alléén examen op maandag 13 augustus - aanvang 19.30 uur - docenten Wanny Buikema en Anneke Pelder
- lessen op: maandag 10 en 17 september - aanvang 19.30 uur - docenten Renze Rispens en Rixt Kingma
- examen op: maandag 24 september
- lessen op: maandag 5 en 12 november - aanvang 19.30 uur - docenten Wanny Buikema en Anneke Pelder
- examen op: maandag 19 november

Bij voldoende deelname (minimaal 3 personen) gaan de regellessen op genoemde data regulier van start. Wanneer wij minder aanmeldingen ontvangen, neemt de regelcommissie contact met u op voor een alternatief.

Vul dit formulier in voor deelname aan de regellessen en regelexamen.

• 390,- eenmalig
  • Starters
    pakket
    Welkom op onze golfclub: dit is de kans om het golfen goed te leren en volop te gaan spelen.
  • 5 holes par-3 baan
  • 3 maanden oefenfaciliteiten
  • GRATIS DRIVINGRANGE BALLEN!
  • beginnerswedstrijden
  • 7 UREN GOLFLES
  • 3 keer met een mentor 9 holes spelen
  • materialen te leen

• 1 persoon € 390,-
  • 2 personen € 250,-
    per persoon*
  • 3 personen € 200,-
    per persoon*
  • Kies dit pakket...
  • *U dient wel gezamenlijk het traject uit dit pakket te volgen.

Kom nu golfen in de culturele hoofdstad van Europa!