Laatste nieuws

Oproep

De club is er voor de leden en de leden zijn er voor de club. Er een aantal vacatures in de Jeugdcommissie. Op dit moment doet Doreen Vlietstra al het werk en dat is te veel. Wij vragen de ouders van de kinderen, om de commissie bij te staan met hun taken. Bedenk eens wat jij kan betekenen voor jou en andere kinderen en neem contact op met Doreen via jeugdcie@leeuwardergolfclub.nl.
Ook is ze veel op de club en kun je haar rechtstreeks aanspreken. Laat haar niet in de steek.

Activiteiten agenda 

De jeugdcommissie probeert weer regelmatig een clubwedstrijd in te plannen in e-golf4u. Het gaat dan om

  • Par 3 wedstrijden
  • Starterswedstrijden 9 holes hcp 36-54

Regionale wedstrijden

Ben je al in het bezit van je GVB en wil je meedoen aan wedstrijden die in Noord Nederland worden georganiseerd? 
De wedstrijden worden gespeeld op verschillende banen en georganiseerd door de Noordelijke Jeugd Golf Tour. Op Wedstrijden – Noordelijke Jeugd Golf Tour (njgt.nl) staat de wedstrijd agenda en bij welke club deze wedstrijden worden georganiseerd. Op 1 oktober 2023 wordt deze wedstrijd ook bij ons op de club georganiseerd, mis dit niet! 
Wil je je aanmelden voor een van deze wedstrijden, laat het de jeugdcommissie weten op jeugdcie@leeuwardergolfclub.nl

Landelijke wedstrijden 

Dutch Kids Golf is dé organisatie voor enthousiaste jeugdgolfers in Nederland! Of je nu een beginnende golfer of golfster bent, of al een hele tijd golft en (inter)nationale wedstrijden speelt. Dutchkids golf organiseert regelmatig wedstrijden. Meer informatie vind je op https://www.dutchkidsgolf.nl

ONZE SPONSOREN