Laatste nieuws

Dit jaar worden de jeugd winterlessen weer gehouden bij AnyTime For IndoorGolf, Castorweg 58 8938 BE Leeuwarden.
De indoor accommodatie ligt op de bovenverdieping van het pand van "de Rioolwacht" en heeft een putting/chipping green en een slag ruimte met een tracker. Een uitgelezen kans om volledig aan je techniek te werken.
Geef je z.s.m. op(graag voor 1 december om deze unieke lessen te volgen. Dit kan op het email adres:       jeugdgroenester@gmail.com

Voor meer informatie klik op de smily     laugh
Vriendelijke groeten,
De Jeugdcommissie

Oproep

De club is er voor de leden en de leden zijn er voor de club. Er een aantal vacatures in de Jeugdcommissie. Op dit moment doen Christa en Djamarah al het werk en dat is te veel. Wij vragen de ouders van de kinderen, om de commissie bij te staan met hun taken. Bedenk eens wat jij kan betekenen voor jou en andere kinderen en neem contact op met Christa. Haar telefoonnummer staat in de ledenlijst; ook is ze veel op de club en kun je haar rechtstreeks aanspreken. Laat haar niet in de steek.