Mededeling per 24 januari 2019

Omdat de jeugdcommissie een beperkt budget heeft kan zij niet voor elke jeugdwedstrijd bekers en prijzen kopen. Om de jeugd toch een beker te kunnen geven vraagt zij de leden hun niet meer ten toon gestelde tweede hands bekers ter beschikking te stellen voor de jeugd.
De jeugdcommissie poetst ze op en voorziet ze van een nieuw plaatje. Ze zien er dan weer als nieuw uit en de jeugdige prijswinnaars kunnen een mooie beker in ontvangst nemen.
U kunt ze inleveren bij Djamarah Logtenberg, Christa Logtenberg of het secretariaat van de Leeuwarder Golfclub "De Groene Ster".

Mededeling per 20 januari 2019

WINTER WEDSTRIJD
Op 10 februari 2019 organiseert de jeugdcommissie een wedstrijd op de Par3 baan voor de alle jeugd, maar zeker voor de jeugdleden dienog geen baanpermissie hebben voor de " grote"  baan.
Tevens is er dan een 9 holes wedstrijd op de " grote" baan voor alle jeugd (ook die wel baanpermissie hebben voor die baan, met HCP 54-36).
Aanvang wedstrijd: 10.00 uur
Baan:  Oost
Opgeven:  voor 9 februari 10.00 uur, via email adres: jeugdgroenester@gmail.com

Na afloop krijgen jullie warme chocolade melk.

WINTERLESSEN
Afmelden voor de winterlessen van Martin en Ricardo kan tot 10 november 2018 via: jeugdgroenester@gmail.com

Klik voor de planning van Martin op de Smiley:  wink

De lessen van groep 1 en 2 van 25 november van Ricardo zijn in verband met de surprise wedstrijd verplaatst naar 2 december