Laatste nieuws

2020-06-04
Het aangepaste schema van de jeugdlessen staat online
2020-06-04
Aanstaande zaterdag, 6 juni, staat er een jeugdcoach les gepland onder leiding van Ricardo en een jeugdcoach. 

Wat is de bedoeling van deze les. 
Deze les vindt plaats in de par 3 baan. In flights van 2 gaan jullie een active training parcours langs. Dit houdt in dat alle typen slagen voorbij gaan komen per hole, zodat jullie je slagen kunnen verbeteren. 

Deze les duurt 100 minuten. We verzamelen om 09.50 uur in de overdekte driving range. Daarna lopen we naar de par 3 baan. 
 
2020-04-30
Er is goed nieuws gekomen vanuit de overheid, er mag weer, met maatregelen, getraind worden voor kinderen en jeugd tot 18 jaar! Vanuit het bestuur en de golfpro's is de vraag gekomen wie mee willen doen met lessen/activiteiten.

Woensdag 6 mei is de openingsdag, op deze dag mogen jullie één vriendje/vriendinnetje/neefje/nichtje/broertje/zusje meenemen die niet lid is van de golfbaan.
Er wordt vanuit de pro's een programma georganiseerd van ca 14:00 tot 16:00 uur, mocht dit niet lukken met school gerelateerde activiteiten, laat het ons dan ook weten! 

Degene die een handicap hebben, mogen ook de baan in, mits de veiligheidsvoorschriften gehandhaafd worden en er een begeleider bij aanwezig is. Ook dit zal plaats vinden van ca 14:00 tot 16:00 uur. 

Mocht je mee willen doen, zouden wij graag voor 2 mei reactie ontvangen zodat we de benodigde voorbereidingen en maatregelen kunnen treffen. 

-- 
Vriendelijke groeten,
De Jeugdcommissie

LEREN GOLFEN EN ONBEPERKT SPELEN WAS NOG NOOIT ZO VOORDELIG
MET HET NIEUWE ALL-IN-ONE PAKKET. 
OOK VOOR (VRIJE) GOLFERS IS ER DEZE ZOMER EEN HEEL INTERESSANTE AANBIEDING 

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN