Kom nu golfen in de culturele hoofdstad van Europa!

Greenfee zomer tarieven alle dagen
9 holes 18 holes
  Standaard €  35,00 €  60,00
 Introductie (max. 6 maal per jaar) €  25,00 €  40,00
 Samenwerking Golfbanen Nederland  (SGNL) (alle dagen van de week) nvt €  37,50
 Hospitality Chain (alleen op ma t/m vr) €  25,00 €  35,00
Jeugd t/m 17 jr. €  10,00 €  10,00
 Leden van 4**** golfclubs
 Let op! Je kunt alleen een starttijd reserveren bij het secretariaat. Het secretariaat is op werkdagen geopend. Zie hier de openingstijden
€  0,00 €  0,00

Overige tarieven maandag t/m zondag
 Par-3 Oefenbaan
 (incl. driving-, putting- en chipping range)
€  17,50 (dagkaart)
 Rabobank drivingrange
 (incl. putting- en chipping range)
€  7,50 (dagkaart)
 4**** vouchers zijn niet meer verkrijgbaar

10 rittenkaart 18 holes €  485,00
 15 rittenkaart 9 holes €  425,00
 10 rittenkaart driving range €  60,00

U bent als greenfee speler van harte welkom bij Leeuwarder Golfclub de Groene Ster. Een bewijs van handicap 54 is voldoende.
Wij raden u aan om vooraf te informeren naar de speelmogelijkheden.
Het greenfee label voor 18 en 9 holes geeft recht op gratis gebruik van de driving range en driving range ballen (Callaway)!
Om een starttijd te reserven neemt u contact op met ons secretariaat:
De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 8:30 tot 12.30 en van 13.00 tot 16:00 uur.
Telefoonnummer (0511) 43 22 99 - kies 1
E-mail: info@leeuwardergolfclub.nl of vul het contactformulier in.

Handicarts:
Wilt u gebruik maken van een handicart, dan dient u deze vooraf te reserveren bij het clubsecretariaat, telefoonnummer: 0511 43 22 99 (kies 2).

Hospitality Chain en SGNL
Leeuwarder Golfclub De Groene Ster is aangesloten bij een hospitality chain en bij Samenwerkende Golfbanen Nederland (SGNL).
Of uw club hiervan ook lid is, kunt u vinden op de pagina Hospitality Chain.

Introducé’s

Leden van Leeuwarder Golfclub De Groene Ster mogen derden introduceren tegen een gereduceerd tarief.
Zij kunnen op deze manier anderen kennis laten maken met de baan en de faciliteiten van de vereniging.
De korting is € 20,- voor 18 holes en € 10,- voor 9 holes.
Het is hierbij van belang om te weten dat:

·    Het introducerende lid mag 6 maal per jaar gebruik maken van deze regeling.
·    Het introducerende lid op de door hem/haar gereserveerde tijd met de introducé moet meespelen.
·    Er een maximum geldt van twee introducé’s per keer.
·    Niet-leden maximaal 6 maal per jaar als introducé op onze baan mogen spelen.
·    Het stapelen van kortingen niet mogelijk is.

Arrangementen

Wilt u uw bezoek aan Leeuwarder Golfclub De Groene Ster uitbreiden met een diner, een overnachting, en/of een museumbezoek? Kijk dan hier voor leuke arrangementen .

Word nu lid en bespaar maar liefst € 740,- met het All-In-One actiepakket voor startende golfers!