Kom nu golfen in de culturele hoofdstad van Europa!

Greenfee zomer tarieven alle dagen
9 holes 18 holes
  Standaard €  35,00 €  60,00
 Introductie (max. 6 maal per jaar) €  25,00 €  40,00
 Samenwerking Golfbanen Nederland  (SGNL) nvt €  37,50
 Hospitality Chain €  25,00 €  37,50
Jeugd t/m 17 jr. €  10,00 €  10,00
 Leden van 4**** golfclubs
 Let op! U dient doordeweeks te boeken, omdat het  secretariaat op de
 banen alleen dan er is. Deze, en alleen deze mensen kunnen
 controleren of iemand  echt lid is bij één van de banen. Dus de horeca
 die normale greenfee boekt heeft deze informatie niet.
€  0,00 €  0,00

Overige tarieven maandag t/m zondag
 Par-3 Oefenbaan
 (incl. driving-, putting- en chipping range)
€  17,50 (dagkaart)
 Rabobank drivingrange
 (incl. putting- en chipping range)
€  7,50 (dagkaart)
 4 **** kaarten
 18 holes stamkaart met 4 vouchers
  9 holes stamkaart met 6 vouchers

De kaarten staan op naam en zijn niet
 overdraagbaar. De vouchers zijn in te wisselen bij
 Golfclub Zwolle, De Groene Ster Leeuwarden, De   Compagnie in Veendam en Golfclub Havelte. Niet   geldig in de maanden juni, juli en augustus. Wel   vooraf reserveren. De kaarten zijn te koop bij het   secretariaat van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot   16.00 uur.

*Zie onderstaande aanbieding '4 sterren kaarten'

€  140,00
 10 rittenkaart 18 holes €  485,00
 15 rittenkaart 9 holes €  425,00
 10 rittenkaart driving range €  60,00

U bent als greenfee speler van harte welkom bij Leeuwarder Golfclub de Groene Ster. Een bewijs van golfbaanpermissie is voldoende.
Wij raden u aan om vooraf te informeren naar de speelmogelijkheden.
Het greenfee label voor 18 en 9 holes geeft recht op gratis gebruik van de driving range en driving range ballen (Callaway)!
Om een starttijd te reserven neemt u contact op met ons secretariaat:
De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 8:30 tot 12.30 en van 13.00 tot 16:00 uur.
Telefoonnummer (0511) 43 22 99 - kies 1
E-mail: info@leeuwardergolfclub.nl of vul het contactformulier in.

Handicarts:
Wilt u gebruik maken van een handicart, dan dient u deze vooraf te reserveren bij het clubsecretariaat, telefoonnummer: 0511 43 22 99 (kies 2).

Hospitality Chain en SGNL
Leeuwarder Golfclub De Groene Ster is aangesloten bij een hospitality chain en bij Samenwerkende Golfbanen Nederland (SGNL).
Of uw club hiervan ook lid is, kunt u vinden op de pagina Hospitality Chain.

Introducé’s

Leden van Leeuwarder Golfclub De Groene Ster mogen derden introduceren tegen een gereduceerd tarief.
Zij kunnen op deze manier anderen kennis laten maken met de baan en de faciliteiten van de vereniging.
De korting is € 20,- voor 18 holes en € 10,- voor 9 holes.
Het is hierbij van belang om te weten dat:

·    Het introducerende lid mag 6 maal per jaar gebruik maken van deze regeling.
·    Het introducerende lid op de door hem/haar gereserveerde tijd met de introducé moet meespelen.
·    Er een maximum geldt van twee introducé’s per keer.
·    Niet-leden maximaal 6 maal per jaar als introducé op onze baan mogen spelen.
·    Het stapelen van kortingen niet mogelijk is.

Arrangementen

Wilt u uw bezoek aan Leeuwarder Golfclub De Groene Ster uitbreiden met een diner, een overnachting, en/of een museumbezoek? Kijk dan hier voor leuke arrangementen .

4 sterren kaarten

Voor greenfee spelers is het vanaf heden mogelijk om een 4**** voucher te kopen bij het secretariaat. Met deze kaart is het mogelijk om op alle vier de banen te spelen.
De kaarten bestaan uit een stamkaart met 4 vouchers voor 18 holes of 6 vouchers voor 9 holes. Beide kaarten kosten € 140,-.
De kaarten zijn 1 jaar geldig m.u.v. de maanden juni, juli en augustus en staan op naam en zijn dus NIET overdraagbaar.
Een leuk cadeau voor vrienden en familie of wellicht een opstap tot lidmaatschap..... . Dus zegt het voort aan je golfmaatje die nog niet lid is!
De kaarten zijn te koop bij het secretariaat.

Kom nu golfen in de culturele hoofdstad van Europa!