Succesvolle bedrijvenmiddag

12-04-2024 17:03
De hele ochtend regent het. De 1e bedrijvenmiddag staat op het programma en ik heb zin om te golfen. Een oud-collega gaat met mij mee in de flight, een mooie kans om weer even bij te kletsen. Maar het weer lijkt spelbreker te zijn. Op veel banen is de start van de NGF-competitie ’s ochtends al afgelast. Ieder half uur check ik buienradar en zowaar lijkt het in de middag droog te worden. 14.00 uur gaan we starten. Als het klopt verdwijnen de buien een half uur later. Na regen komt zonneschijn, ook vandaag. Het gaat door, wij gaan de baan in.
 
Vanaf 13.00 uur is de ontvangst met heerlijke broodjes en sandwiches. Het bakje koffie is ‘gratis’ zo had mijn collega al gehoord. Hij was op tijd aanwezig en ook bij hem was de buienradar favoriet deze ochtend. We slaan een paar ballen af onder de overkapping op de drivingrange en zowaar begint het wat lichter te worden. 
 
We starten iets later en slaan af op hole 10. De spelvorm is Texas Scramble waarbij je elkaar goed kan aanvullen omdat je steeds de beste bal van de 2 spelers neemt. We zijn in goed gezelschap en lopen met zijn vieren een mooie ronde. Onderweg genieten wij van het saucijzenbroodje wat door de baan wordt geserveerd. Wij maken verder kennis en wisselen zakelijke en persoonlijke gesprekken met elkaar af. We komen tot de ontdekking dat we elkaar in mei ook zien bij een golfevenement in Antwerpen. Het (golf) wereldje is klein.
 
De zon is doorgebroken, maar de natte baan en harde wind maken de omstandigheden lastig vandaag. We staan na 6 holes 1 onder de baan, maar kunnen dat niet vasthouden. We komen uiteindelijk uit op +3 met 19 stablefordpunten. Tevreden schuiven wij na afloop van de 9 holes aan bij de andere deelnemers in het clubhuis waar wij genieten van lekkere gerechten en drankjes. 

 

 

 
 
We kijken terug op een geslaagde golfmiddag. Dat wij hebben gewonnen was leuk, maar niet de hoofdzaak. De bedrijvenmiddagen zijn een mooie combinatie van netwerken en golfen en er is ruimte voor meer deelnemers. De eerstvolgende bedrijvenmiddag is op 15 mei, doe je mee? 
 
Kor Visser
Olympia
 
 
Meer nieuws

ONZE SPONSOREN