Les agenda Melissa staat open

13-04-2024 17:32
Beste Leden van Golfclub De Groene Ster,
Graag wil ik jullie laten weten als ik geslaagd ben voor de PGA C-opleiding en dat per 1 mei mijn les agenda geopend is op de woensdagen.
Ik zal mijn intrede maken bij de pro’s op de club en hoop hier mee het les aanbod te verbreden op de club. Enkele van jullie zal het niet zijn ontgaan dat ik op de woensdag avond trainingen geef aan de jeugd en youngster groep. Iets wat ik met veel plezier doe en zal blijven doen!
Ik wil jullie bedanken voor de hulp die ik heb gekregen om mijn eerste opleiding te behalen. Maar we zijn er nog niet! Vanaf 13 mei zal ik beginnen met de PGA B-opleiding en zal ik nog steeds jullie hulp nodig hebben om ook deze opleiding te behalen. Naast mijn eigen les agenda op woensdag zal ik ook meerdere dagen per week stage lopen bij Martin om mijn kennis en expertise verder te ontwikkelen. 
De B-opleiding zal al met al +/- 2 jaar duren en ontvang ik tijdens deze jaren ook graag jullie steun en hulp om mijn golfdroom waar te maken. 
Mocht je bij mij een les willen inboeken kan dat via onderstaande link of natuurlijk in de shop. https://melissapaassen.igolfinstructor.com
 
Met vriendelijke groet,
 
Melissa Paassen
Meer nieuws

ONZE SPONSOREN