Vriendinnendag 3 juli 2024 Golfclub de Groene Ster

08-07-2024 18:55
Bij aankomst op de club stond de roze Golftruck van Heleen al op het plein en werd de hal gevuld met mooie golfmode. Een goede zet!
Helaas werkte het weer niet mee, vooral de vroege flights hadden met een paar flinke regenbuien te maken. Her en der klonk wat gemopper maar goede zin en vrolijkheid overheerste. 
De organisatie was geweldig goed. De eigen leden en de golfvriendinnen van buiten de Groene Ster roemden de, in zichtbaar oranje en wit geklede vrouwen van de organisatie volop. Het welkomstcomité stond klaar, de inschrijftafel was goed georganiseerd en men liep overal rond om iedereen te woord te staan en wegwijs te maken. 
Na koffie en lekkers startte de dag met ‘even bewegen’. Op de muziek van de Snollebollekes zat de stemming er gelijk goed in. 
En toen was het tijd om regenpakken aan te trekken en richting hole te gaan. 
Tijdens het spel kwam de organisatie in de baan langs om te vragen of alles goed ging. En er werd ijs uitgedeeld.
Eenmaal binnen (sommige koud en nog nat), kon er lekker gedoucht worden en stond de horeca klaar. Ook hier was alles goed georganiseerd. Voldoende personeel en heerlijke hapjes en drankjes. Super. 
De prijsuitreiking was voor sommige vertrouwd en voor anderen een verrassing. De prijzen vielen goed in de smaak. Iedereen blij! 
Daarna konden we van een heerlijk buffet genieten. Complimenten voor de kok. Er was zowel vlees als vega en het smaakte goed. Met een heerlijke salade en evt. fruit genoot iedereen van een heerlijke maaltijd en een gezellige na-zit. 
De organisatie van deze dag was in handen van een groepje vrouwen die dit geweldige idee voor deze onvergetelijke vriendinnendag tijdens de zondagcompetitie bedachten én belangeloos tot uitvoer hebben gebracht! 
Wat een kanjers zeg. Top. 

Voor meer foto's van deze vriendinnendag klik hier

De winnaressen van de 18 holes wedstrijd Mieke Zaal en Marijke de Boed.


Lieve golfvriendinnen, mag ik jullie, Christien, Catrien, Denise, Geertje, Jessy, Hella en Franci, héél erg bedanken voor deze geweldige dag. We hebben genoten! 
M.Z.
Meer nieuws

ONZE SPONSOREN