NGF Competitie 2022

INFORMATIE VOOR GASTTEAMS
Leeuwarder Golfclub De Groene Ster heet alle spelers van onze "gasten-competitieteams" van harte welkom op onze golfbaan in de hoofdstad van Friesland.

Voorspelen
Wilt u voorspelen? Dat kan in de week voorafgaand aan de competitiedag.
Het voorspeeltarief voor de overige teams is door het bestuur vastgesteld op € 45,00 p.p.
Voor het vastleggen van een voorspeeldatum met een starttijd verzoeken wij u alle namen en NGF-nummers van u en teamgenoten te mailen naar info@leeuwardergolfclub.nl
Na het inboeken bevestigen wij uw aanvraag per mail.

Het clubhuis en de driving range zijn op de competitiedag vanaf 08.00 uur geopend. Ballen voor de driving range zijn gratis te verkrijgen.

Kijk op gegevens captains en speeldata tegen wie u speelt en wat uw starttijd is.  (info volgt)

Restaurant/Clubhuis
Voor horeca wensen en afspraken kunt u in contact treden met de horeca, tel. 0511 43 22 99 (kies 2)

Wij wensen u een sportieve en gezellige competitie toe.

Bekijk hier de uitslagen en standen van de NGF Competitie