NGF Competitie

Bekijk hier de uitslagen en standen van de NGF Competitie

INFORMATIE VOOR GASTTEAMS

Wij heten alle spelers en speelsters van onze "gasten-competitieteams" van harte welkom op onze golfbaan.

Voorspelen
Wilt u voorspelen? Dat kan in de week voorafgaand aan de competitiedag.
Het voorspelen op de Leeuwarder Golfclub De Groene Ster is alleen voor Dames 1 en Heren 1 36-holes  mogelijk op basis van wederkerigheid.
Het voorspeel tarief is door het bestuur vastgesteld op € 30,00 p.p.
Voor het vastleggen van voorspeeldatum met een starttijd verzoeken wij u alle namen en NGF-nummers van u en teamgenoten te mailen naar info@leeuwardergolfclub.nl
Na het inboeken bevestigen wij uw aanvraag per mail.

Het clubhuis en de driving range zijn op de competitiedag vanaf 08.00 uur geopend. Ballen voor de driving range zijn gratis te verkrijgen.

Kijk op gegevens captains en speeldata tegen wie u speelt en wat uw starttijd is.

Restaurant/Clubhuis
Voor horeca wensen en afspraken kunt u in contact treden met Bouwe van den Berg, tel. 0511 43 22 99 (kies 2)

Wij wensen u een sportieve en gezellige competitie toe.
Competitiecoördinator Ed van ‘t Westende

Meteen golfen? Als je je nu inschrijft speel je de rest van 2017 gewoon GRATIS*!

* € 75,- inschrijfkosten