Golf & Geniet en overnacht in een Bed & Breakfast

U bent er even helemaal uit met onze compleet verzorgde arrangementen

Wat is er heerlijker dan een relaxt dagje golfen, lekker eten en daarna ontspannen slapen in een nabijgelegen gastvrije en huiselijke omgeving. Wij hebben voor u een aantal Bed & Breakfast adressen geselecteerd dichtbij de golfbaan: met sauna, tussen de weilanden, geschikt voor groepen of in de stad. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen welke B&B u het meest aanspreekt, u informeert via hun website naar de beschikbaarheid op de door u gewenste datum en boekt vervolgens bij ons.

Het arrangement omvat het volgende:

• ontvangst in ons clubhuis met een kopje koffie of thee en gebak
  • naar keuze 9- of 18 holes golfen
  • indien u 18 holes speelt krijgt u een lunchpakket mee
  • na afloop geniet u van een 3-gangen surprise menu in ons restaurant
  • 1 overnachting in de B&B van uw keuze

Arrangementsprijs voor 18 holes golfen:  €  101,00 p.p.
Speelt u 9 holes, dan betaalt u:                €    80,00 p.p.

U kunt kiezen uit de volgende accommodaties:

Alddiel B&B

Alddiel B&B is op loopafstand van de golfbaan en het aangrenzende natuurgebied en beschikt over een sauna en whirlpool en een tuin met verschillende zitjes.
Ook zijn er kano's en fietsen aanwezig.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kamers, klik hier of op de foto.

De Warren

B&B De Warren ligt in Suawoude, op 3,6 km van de golfbaan. Een prachtige gerenoveerde kop-hals-romp boerderij tussen de groene weilanden waar je nog kunt genieten van de stilte.
Vanuit Suawoude kan men met de fiets opstappen op van een van de pontjes die deel uitmaakt van de 7-pontjes route.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kamers, klik hier of op de foto.

Gast op Stal

Ten noorden van Leeuwarden, tussen de dorpjes Wyns en Bartlehiem aan de Dokkumer Ee - bekend vanwege het bruggetje en de Elfstedentocht - ligt deze B&B boerderij.
De schuur is na een brand helemaal in oorspronkelijke stijl herbouwd en ingericht met verschillende appartementen. Met name voor groepen ideaal omdat de ruimtes geschakeld kunnen worden.
De eigenaren zijn zeer flexibel en hebben een onderscheidende visie op gastvrijheid.

Voor meer informatie en beschikbaarheid, klik hier of op de foto.

Waterherberg De Sevenster​

Op een prachtige locatie aan de Oan'e ie 1 in Snakkerburen, op steenworp afstand van Leeuwarden, staat de oude Waterherberg De Sevenster. Dit rijksmonument uit 1649 is aan de Dokkumer Ee gebouwd. Zeer veel authentieke details zijn in het pand bewaard gebleven. Jarenlang was op de benedenverdieping de woning met bedsteden en op de bovenverdieping een herberg (sinds ca. 1775). Vanaf begin jaren '60 van de vorige eeuw heeft het pand een woonbestemming.
De voormalige woonkamer is omgebouwd tot eigenaars-slaapkamer, waarbij de bedstee de badkamer is geworden. Het oude café op de 1e etage is nu woonkamer met behoud van de authentieke elementen zoals de antieke tapkast, luiken aan binnenzijde van de ramen,  monumentale houten vloer. Op de beneden verdieping vinden we de heerlijke keuken, met direct toegang tot de Ee,  In dit gedeelte van het huis was vroeger een winkeltje gevestigd.
Op de tweede verdieping is het gastenverblijf gesitueerd met eigen badkamer en toilet.
Voor meer informatie en beschikbaarheid, klik hier of op de foto.
Boeken doet u bij ons: +31 6 2900 2923 of info@leeuwardergolfclub.nl

Villa Kakelbont

B&B Villa Kakelbont ligt aan de rand van centrum Leeuwarden in een karakteristiek pand.
De kamer bevindt zich op de 1ste etage,  de kamer heeft een eigen balkon, badkamer en gratis wifi.
U ontbijt op uw kamer, indien u dit wilt bijboeken, tevens kunt u gratis parkeren in de straat.
Graag ontvangen wij u in ons verblijf.

Voor meer informatie en beschikbaarheid, klik hier of op de foto.
Boeken doet u bij ons: 0511 43 22 99 of info@leeuwardergolfclub.nl

Terug naar arrangementen en activiteiten

Word nu lid en bespaar maar liefst € 740,- met het All-In-One actiepakket voor startende golfers!