Schepman Trofee zonder paraplu

28-09-2020 16:33
De weersverwachtingen voor het feestweekend van de club waren aan het begin van de week buitengewoon belabberd, maar de weergoden boven de Groene Ster waren ons alleszins goed gezind.
Vol moed begon ik aan de wedstrijd met toegegeven wat spanning bij mij aangezien de vorige wedstrijd (een foursome) niet zo een succes was en Donald alleen mijn knullige ballen…,lees vette missers, moest 'fixen'. Maar goed, een nieuwe dag brengt nieuwe kansen dus .. we gaan ervoor!
Starten op Hole 10 samen met Alie en Dick Saakstra en godzijdank de 1e klap is raak … en op de fairway. 
Die van de flightgenoten ook gelukkig en na 3 holes waren de scores al hoger dan de vorige wedstrijd dus klagen deden we niet. Een tussenstop met een lekker broodje en op naar de volgende 9. 
Om nu te zeggen dat ik het Donald makkelijk heb gemaakt, nou nee. Maar zoals alles in onze relatie hebben we dat ook allemaal eerlijk verdeeld dus heeft mij daarin ook niet ontzien. Alle lessen van onze pro's passeerden de revue. Bunkertje hier en daar, waterbal, uitdagende liggingen, te lange of te korte chip, dik misputten, maar we hebben het goed opgelost dus straftraining van Ricardo/Martin is morgen niet nodig :-) 

Al met al lekker gespeeld met gezellige mensen en de paralu niet hoeven opsteken. Wat wil een mens nog meer op een zondag. Met 40 punten het clubhuis in en goed gevoel aan een superleuk spel. Tijd voor een welverdiend drankje. 
Dan de prijsuitreiking … potverdorie nummer 1. Een totale verrassing met sterke spelerskoppels om ons heen. Kan alleen maar zeggen wat een eer voor ons allebei. Voor mij persoonlijk in mijn eerste jaar als startende golfer helemaal! 

Daarna nog heerlijk gegeten - het Schepmansmenu- bij Sijmon en de dames en heer van de horeca. Top!
Dank aan de wedstrijdleiding, organisatie, flightgenoten voor de geestelijke bijstand en gezelligheid en iedereen die we vergeten zijn te noemen. 

Met vriendelijke groet
Helen Voerman en Donald Visscher

Meer nieuws

LEREN GOLFEN EN ONBEPERKT SPELEN WAS NOG NOOIT ZO VOORDELIG
MET HET NIEUWE ALL-IN-ONE PAKKET. 

 

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN