Kerstwens voor jullie allen

23-12-2021 17:42
Kerstwens voor jullie allen
 
Het maakt niet uit wie je bent,
 wat je geeft,
 wat je neemt’
 hoe je leeft, 
het doet er toe”
                        (Yvette Verschwanger - Kars, stadsdichter Schiedam)
 
Met deze gedachte uit de wereld van de straatpoëzie vraag ik nu zo vlak voor de kerstdagen nog even jullie gewaardeerde aandacht. Ja, van jullie allemaal. Personeel of lid van De Groene Ster, oud of jong, man of vrouw, ambtenaar of ondernemer, verpleegkundige of militair, vermogensbeheerder of schaapherder, soepel of al wat strammer, zowel geestelijk als lichamelijk, het doet er niet toe!
 
Want wie of wat je ook bent. We hebben allemaal, ondanks alle virusbeperkingen, dit jaar toch weer volop mogen genieten van de heerlijk vitale golfsport. Lekker samen buiten in het fantastische decor van De Groene Ster. En dat hopen we samen met jullie nog heel lang te blijven doen. Natuurlijk, op dit moment wat minder, want we blijven veel meer binnen, en het licht, de lichtjes, maken we in deze tijd vooral zelf. Maar dat verandert straks ook weer. Het licht lengt, het voorjaar kruipt stilaan dichterbij. En voor je het weet gaan we weer massaal naar buiten!
 
Maar nu eerst de Kerst en de jaarwisseling, de feestdagen die ons allen (meestal) zo innig verbinden. Van ons geen kaarten, maar wel dit schrijven waarin wij jullie oprecht heel erg fijne kerstdagen, een prachtige jaarwisseling en een fantastisch  sportief 2022 toewensen.
 
Samen met zijn allen  op De Groene Ster doen we ertoe, niemand uitgezonderd!
 
Namens ons allen
dus ook het bestuur (Jan Geertsma, Marie-Claire Bartmann, Tine Rouwé, Foppe Atema, Jan Heidstra, Peter van Honk en Frank Verhees)
Meer nieuws

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN