Een heel gelukkig, gezond en sportief 2022!

06-01-2022 19:16
De Feestdagen zijn achter de rug en namens alle medewerkers van Leeuwarder Golfclub De Groene Ster, wensen we jullie allemaal een heel gezond en sportief 2022 toe.
Hopelijk gaan we een mooi golfjaar tegemoet!

‘Een gezond en een sportief jaar’, dat dekt momenteel de lading helaas helemaal. Corona strooit al een hele tijd roet in het eten. Een aantal leden en/of naasten kregen Corona en ook onze horeca was maar zeer beperkt toegankelijk. Erg vervelend voor u als lid, maar ook heel ongemakkelijk en onbevredigend voor al onze medewerkers. Het heeft ons daarom ook zeer gesterkt, dat het take-away Kerstdiner ruim is afgenomen en ook de oliebollen vonden gretig aftrek. Dank daarvoor!

Het nieuwe jaar is erg stil begonnen, want tot overmaat van ramp ligt ook het sportieve deel nu even stil. De baan heeft zoveel water te verduren gehad de afgelopen tijd, dat we vaker dicht moeten. Hopelijk verandert dat snel, want we missen jullie enorm! We hebben alle vertrouwen in de nabije toekomst en kijken erg uit naar een mooi 2022.

Martin van der Schans