5 COLOURS GOLFWEEK PROGRAMMA WIJZIGING

07-09-2017 14:05

De wedstrijd Battle of the Ages welke gepland stond voor zaterdag 23 september komt te vervallen (en wordt verplaatst naar zaterdag 14 oktober).
Ja jammer, maar er blijven in de golfweek nog genoeg sportieve uitdagingen over. Doe mee en geniet van deze nazomer wedstrijden. Voor je het weet is het seizoen voorbij!

Maandag 18 september

Frisian Cup: de wedstrijd waarin mannelijke en vrouwelijke deelnemers uit Leeuwarden en omgeving (het zogenaamde 058 gebied) het opnemen
tegen de deelnemers uit de rest van Friesland en omgeving (het zogenaamde buitengebied).
Spelvorm stableford voor dames (3 colors) en heren (5 colors).

Woensdag 20 september

Invité: mixed invité wedstrijd met als thema Culigolf, ofwel culinair genieten tijdens het golfen.
Zie ook de aankondiging in het clubhuis en de button op de homepage van de website.
Spelvorm fourball-betterball. Heren 3 kleuren en dames 3 kleuren. Stableford.

Zondag 24 september

Schepman trofee: een van onze laatste ‘schildwedstrijden’ met als thema mini-culigolf.
Dat deze wedstrijd is vernoemd naar de oprichters van onze golfclub is bij veel leden niet bekend.

Daarom binnenkort in het Off Course Bulletin een interview met een van hen, Tera van Knobelsdorff.
Spelvorm (mixed) greensome, stableford. Heren en dames 3 kleuren.

Inschrijving via E-Golf4U