Zwarte marshalkar weer terug op de club

16-04-2018 16:21
Onze zwarte marshalkar is afgelopen herfst naar autobedrijf Bourguignon verhuisd om grondig te worden gerenoveerd. Het zat allemaal niet mee, vandaar dat de kar zolang is weggebleven. Maar goed, daar is hij bijna helemaal gestript en opnieuw opgebouwd, waarbij veel onderdelen zijn vernieuwd. Het was een vrij kostbare aangelegenheid, maar door sponsorring van Bourguignon is het voor de club financieel een stuk dragelijker uitgevallen.
Op donderdag 19 april a.s. om 10:00 uur komt directeur/eigenaar dhr. Ramon Bourguignon persoonlijk de kar afleveren bij ons op de club. U bent allen van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn om zodoende de terugkeer van onze opzichtige marshalkar luister bij te zetten.