Ricardo 29 oktober geslaagd voor golfprofessional B.

02-11-2018 09:17
Hoe is het gekomen en hoe is het gegaan…….
Op het CIOS wilde Ricardo profvoetballer worden, helaas door blessures ging dit “feest” niet door. Dan maar een andere keus maken.
Vroeger, rond zijn 11e jaar, ging deze man, hippe coupe op het hoofd, strak broekje aan, wel eens met zijn ouders mee naar golfbaan Heidemeer. Het allerleukste was daar die grote driver waar hij lekker mee kon “rammen”. Daar eveneens wat lessen van Martin gehad, ja toen al pro, maar de golfsport greep Ricardo niet.
De “Crokywestrijden” waren overigens wel favoriet, als je daaraan meedeed kreeg je na afloop chips, het lekkermakertje voor Ricardo. Voetballen was zijn passie maar ja… die blessures.
Op het CIOS toch de keuze gemaakt om golf als gespecialiseerde sport te kiezen naast zijn basis BSO (buurt, onderwijs en sport) gericht op kinderen om waar dan ook te sporten, op school, buitenschoolse opvang etc.
Tijdens zijn CIOS-periode had hij al bijbaantjes zoals breakdance-les geven aan kinderen en in de avond- en nachturen barkeeper zijn.
In februari 2017 startte Ricardo de opleiding golfprofessional B bij de PGA Holland opleiding. In het eerste jaar 63 lesdagen op The Dutch in Spijk met vakken als techniek, tactiek, materiaal, mentaal, anatomie, ondernemen en attitude.
En natuurlijk veel training in lesgeven, ook onder auspiciën van Martin.
En nu oktober 2018, binnen 1,5 jaar geslaagd als golfprof B.
De “prof" uit zijn jeugdjaren is Ricardo toch geworden alleen in een andere sport.
Meer nieuws

Word nu lid en bespaar maar liefst € 740,- met het All-In-One actiepakket voor startende golfers!

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN