Jan Heidstra stelt zich voor als nieuw bestuurslid

08-01-2019 10:02

Mijn naam is Jan Heidstra en ik ben op de laatste ALV benoemd tot bestuurslid van LGC “De Groene Ster”.  Zeven jaar geleden ben ik begonnen met golfen en ik was onmiddellijk gegrepen door dit spelletje. Omdat Irma, mijn vrouw, mij af en toe wil zien, is zij een jaar later ook met golfen begonnen. We golfen vaak, soms samen, maar ook met anderen.
Na afloop meestal nog een drankje of koffie in het clubhuis en de dag kan niet meer stuk! Omdat een sportvereniging niet zonder vrijwilligers kan bestaan, voelde ik mij geroepen om  ook een steentje bij te dragen. Dus werd ik marshal en twee jaar later voorzitter van de Commissie Nieuwe Leden. Nieuwe leden zijn belangrijk voor de club, ik heb me ervoor ingezet om hun een warm welkom te geven en ik hoop dat zij zich thuis voelen en nog vele jaren lid blijven.
Mijn werkzame leven zit er bijna op. Ik heb jarenlang verschillende functies bekleed bij de NHL. De laatste drie jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij de Stichting Culturele Hoofdstad Leeuwarden, een fantastische afsluiting van mijn carrière. Nog een half jaar om de zaken financieel af te ronden en dan hoop ik gezond en wel te genieten van mijn welverdiende pensioen. Hoewel, mijn vrouw weet altijd wel een klus te verzinnen, mijn drie kinderen (2 dochters en een zoon) doen ook regelmatig een beroep op pa en dan zijn er natuurlijk de kleinkinderen om van te genieten.
Dan nu ook nog lid van het bestuur om het beleid van de club mede gestalte te geven, waarbij ik me primair ga bezig houden met de commissies Marketing & Communicatie en Golf & Business. Trouwens, ook Ready Golf vind ik belangrijk genoeg voor meer aandacht. Kortom, ik hoef me niet te vervelen!