VOOR DE HANDICART RIJDERS

03-03-2019 19:56

Sinds begin februari zijn sommige plekken van de baan niet  meer begaanbaar voor handicarts. Het betreft voornamelijk de omgeving van de greens, tees en rondom de bunkers.
Zodra u genoemde gebieden nadert, vermindert de snelheid van uw buggy en staat een waarschuwing op het display boven de voorruit. Aan te bevelen is dan uw route te wijzigen in overeenstemming met de aanwijzing op het display.
Als de handicart tot stilstand komt in een verboden gebied is het alleen nog mogelijk achteruit rijdend weer op de juiste route te komen.
Al met al is het even wennen.
De aanpassing van de route is (in overleg met de greenkeepers ) genomen ter bescherming van de kwetsbare plekken in de baan, zodat tijdens mindere weers- en dientengevolge slechte baanomstandigheden, langer gebruik kan worden gemaakt van handicarts in de baan.
In onderstaand plaatje ziet u een overzicht van hole 1 waarin de niet begaanbare gebieden (rode kleur) en de gebieden in de nabijheid van de niet begaanbare gebieden (oranje kleur) waarin de snelheid wordt vermindert.

We vertrouwen dat alle handicartgebruikers begrip hebben voor bovengenoemde maatregelen en veel genoegen blijven beleven aan de prachtige golfsport.

Meer nieuws

Word nu lid en bespaar maar liefst € 740,- met het All-In-One actiepakket voor startende golfers!

STERSPONSOR

ONZE SPONSOREN